Tőzsdehírek
2019. április 23. 10:21
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Ovatos uzemmodban piacok

Hasonló találatok a webről:

Óvatos üzemmódban a piacok - Tőzsdefórum
2016. aug. 25. Gyengültek szerdán a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói. Bővebben »
Óvatosabb üzemmódban a profik (Portfólió ajánlók) | PORTFOLIO.HU
2011. máj. 24. Óvatosabb üzemmódban a profik (Portfólió ajánlók) A piacok ugyanis nem csak alacsonyabb likviditást, de a kockázatvállalási hajlandóság  Bővebben »
Raiffeisen: feltörekvő piacokba érdemes fektetni | PORTFOLIO.HU
2018. dec. 19. A kötvénypiacok is ehhez hasonlóan, kockázatkerülő üzemmódban működtek. A bináris kimenetek miatt óvatos allokáció lehet indokolt,  Bővebben »
Jó nap volt a tegnapi - - Piac&Profit - A kkv-k oldala
2012. ápr. 18. pesszimistán kezdődött, a piacok csökkenő üzemmódba kapcsoltak. az ellenállások áttörését egyelőre óvatos optimizmussal kezelnénk. Bővebben »
Fejlett piacok - Pénz és tőkepiaci hírek - Generali
után konszolidálódott a kereskedés, a befektetők ünnepi üzemmódra kapcsoltak, a hálaadás Óvatos optimizmussal indult a múlt heti kereskedés, segített a  Bővebben »
Óvatos évkezdet a Wall Streeten - Napi.hu
Óvatos évkezdet a Wall Streeten. A Nasdaq árnyalatnyi emelkedéssel, a Dow Jones kicsit A befektetők pánik üzemmódba kapcsoltak - mit lehet tenni? Bővebben »
Véget érhet a tőzsdék aranykora? - Origo
2017. szept. 25. Immár nyolc és fél éve emelkednek szakadatlanul a részvénypiacok, amire a pánik és a recesszió múlásával, a jegybankok válságkezelő üzemmódban októbertől megkezdi a pénz visszavonását, egyelőre igen óvatosan. Bővebben »
6 ok, amiért érdemes most óvatosnak lenni - Origo
2015. ápr. 8. 6 ok, amiért érdemes most óvatosnak lenni Gyengülő munkaerőpiac hogy a befektetők többsége pánikvevő üzemmódban van, azaz félnek attól, hogy Éppen ezért most érdemes óvatosnak lenni, visszafogni a bennünk  Bővebben »
Index - Gazdaság - Mibe fektessünk 2019-ben?
2019. jan. 1. bonyolultabb és feltételes módban megfogalmazott körmondatokból kirángatni Elsőként a piac hangulatát öt bulletpointban szeretnénk leírni, utána jönne a . Állami Nyomda igen, Waberer's talán, 4KOCA, csak óvatosan. Bővebben »
Megsuhintották az amerikai piacokat - mfor.hu
2018. ápr. 25. a 3 százalékot, a befektetők pedig eladási módba kapcsoltak a tőzsdéken. A nyugat-európai piacok 1% körüli csökkenéssel indíthatják a mai Az óvatoskommentár elbizonytalanította a befektetőket, melynek alapját a  Bővebben »