TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. január 21. 11:46
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Pedagógus óradij kiszámitása

Hasonló találatok a webről:

Túlmunka elrendelése és díjazása
2019. nov. 27. - Mikor és hogyan kell a pedagógusok számára túlmukát, rendkívüli munkavégzést elrendelni, hogyan kell kiszámolni a túlmunka óradíját. az intézmény a neveléssel-oktatással lekötött munkaidő számításakor a jogszabályi ... Bővebben »
Pedagógus óradíjának számítása - fórum - Jogi Fórum
Azt szeretném megtudni, hogy pedagógus esetén hogyan számítandó az egy órára eső bér. Mert ugye iskolai munkával heti 22-25 órát kell a ... Bővebben »
Közoktatás: Túl alacsony túlóradíjat kapnak a tanárok ... - eduline.hu
A 420 ezer forint vagy az alatti alapfizetéssel rendelkező pedagógusok magasabb ténybeli tévedéseket tartalmaznak a túlóradíj számításával kapcsolatban. A PDSZ szerint a Klebelsberg Központ azt ajánlja, hogy az óradíj összege ... Bővebben »
Közoktatás: Ennyi pénzt kapnak túlóráik után a tanárok - eduline.hu
Ilyenkor az óradíj a pedagógus pótlék nélküli illetményének 138,5 része, ami A dokumentum azt is tartalmazza, hogy a pedagógusoknak nem kell a teljes ... Bővebben »
KJT 76.§
Főszabály szerint az óradíj egy órára eső összege a pedagógus illetményének a Az óradíj számításával kapcsolatos további részletszabályokat a végrehajtási ... Bővebben »
Egy órára járó bér kiszámítása a havi alapbérből - N-Global Kft.
Egy órára járó bér kiszámítása a havi alapbérből – Munkaügyi levelek alapján. Egy vállalkozás esetébren, amennyiben a beosztás szerinti munkaidő három ... Bővebben »
Pedagógus óradíja - jogszerű különbségek - Munkaügyi Levelek
2019. aug. 5. - Nyugdíjas pedagógus vagyok. Egy általános iskolában óraadóként tanítok etikát, heti 10 órában, 2500 Ft/óra megbízási díjért. A megtartott ... Bővebben »
Óraadó Tanár Óradíj 2019 - Paprika Hiánybetegségei Képekkel
Óraadó tanár óradíj 2012 relatif; Pedagógus óradij kiszámitása: Pedagógus óradij kiszámitása cikkek. Itt az igazság. Az SZDSZ-es és szoci-náci múlt terhei ... Bővebben »
[PPT] pedagógus által ellátott
Az intézmény kötelező feladatai és a pedagógus szükséglet (Óraszámszámítás, szakos Pedagógusok jogai és kötelezettségei (védelem, besorolás, juttatások, A pedagógus óradíja ebben az esetben az illetmény és a (2) bekezdés ... Bővebben »