Tőzsdehírek
2019. november 20. 11:25
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Brexit    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Repce dara

Hasonló találatok a webről:

Repcedara - Bunge Zrt.
Repcedara. Növényi fehérjetakarmány, mely kis erukasav és glükozinolát tartalmú, ún. "dupla nullás" repcemag sajtolásával és azt követő extrahálásával készül ...
Bővebben »
A repcetermékek takarmányozási célú felhasználása a sertések és ...
A repcedara és -pogácsa táplálóanyag- és energiatartalmának jellemzése. A repce jelentőségét jelzi, hogy Magyarországon a napraforgó után a második ...
Bővebben »
Takarmány alapanyagok korszerű felhasználása a ... - Agrofeed Kft.
Extrahált repcedara. Extrahált gyapotmagdara lenmagdara, lenmagpogácsa. Extrahált földimogyoró dara. Tökmagpogácsa. szEszipari mEllÉkTErmÉkEk ...
Bővebben »
Egyre több a repcedara a keveréktakarmányban - Agrotrend.hu
2015. nov. 7. - A 2014/15 gazdasági évben az Agrárpiaci Információs Társaság (AMI) adatai szerint a repcedara használata 5 százalékkal, 2,9 millió tonnára ...
Bővebben »
Eladó repcedara Külföldi régió megye (nettó ár: 65 000 Ft/t) - Magro.hu
Extrahált repcedara takarmányozási célra eladó! 250 t repcedara eladó. Ajánlatfigyelőt kérek >>. Megveszem. Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló ...
Bővebben »
repcedara eladó / keres - Magro.hu
repcedara eladás illetve keresés Magro.hu -n található összes termékek közül.
Bővebben »
Ipari- és takarmánynövények termesztése - Digitális Tankönyvtár
A repce jelentősége. Jelenleg a világon a Extrahált dara rost+héj (%). Mag összes glükozinolát tart. (µg/g) jelentősége - A repce származása, rendszertana.
Bővebben »
Extrahált repcedara - UBM
Extrahált repcedara. Mi az az extrahált repcedara? Növényi fehérjetakarmány. A repceolaj gyártás mellékterméke. Hogyan készül? Az alacsony erukasav és ...
Bővebben »
Repce – Wikipédia
A repce (Brassica napus) a káposztafélék (Brassicaceae) családjának Brassica nemzetségébe tartozó, értékes ipari növény; a magjából olajat sajtolnak (vagy ... Osztály: Bővebben »