TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 27. 10:06
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Rokkant igazolvány

Hasonló találatok a webről:

Feladatkörök - Parkolási igazolvány kiadására ... - Kormányablak
Parkolási igazolvány a mozgáskorlátozott személyt vagy az őt szállító jármű vezetőjét jogosítja fel különböző kedvezmények igénybevételére. 2013. augusztus ... Bővebben »
Mozgáskorlátozott igazolvány - Ki állíthatja ki a szakértői véleményt?
2010. okt. 29. - Szeretnék mozgáskorlátozotti (rokkantsági) igazolványt kiváltani, és az lenne a kérdésem, hogy bármilyen orvos (pl. a háziorvosom) kiállíthatja ... Bővebben »
Parkolási igazolvány (kártya) – új szabályok, egyszerűbb ügyintézés ...
2019. szept. 19. - A mozgásában korlátozott személy parkolási igazolványáról szóló 218/2003. (XII. 11.) Korm. rendelet több rendelkezése is módosul a ... Bővebben »
Mozgáskorlátozott parkolási igazolvány - MEOSZ
2019. ápr. 24. - A parkolási igazolvány olyan közokirat és biztonsági okmány, amely a KRESZ- ben felsorolt kedvezmények igénybevételére való jogosultságot ... Bővebben »
Mozgáskorlátozott személy parkolási igazolványának igénylése ...
Mozgáskorlátozott személy parkolási igazolványának igénylése. ÜGYMENET LEÍRÁS. 1. Hatáskörrel rendelkező szerv megnevezése. Járási (fővárosi kerületi)  ... Bővebben »
Parkolási igazolvány - Belügyminisztérium Nyilvántartások ...
A parkolási igazolvány a mozgáskorlátozott személyt vagy az őt szállító jármű vezetőjét jogosítja fel az alábbi kedvezmények igénybevételére: közlekedhet és ... Bővebben »
Uniós parkolási igazolvány mozgáskorlátozottak számára - Your ...
Uniós parkolási igazolvány mozgáskorlátozottak számára – információk az igazolvány kérelmezéséről és belföldi/külföldi használatáról. Bővebben »
Parkolási igazolvány igénylése
A parkolási igazolvány a mozgáskorlátozott személyt vagy az őt szállító jármű vezetőjét jogosítja fel meghatározott kedvezmények igénybevételére. Bővebben »
Parkolási igazolvány
A parkolási igazolvány a mozgáskorlátozott személyt, vagy az őt szállító jármű vezetőjét jogosítja fel az alábbi kedvezmények igénybevételére: ▫ közlekedhet ... Bővebben »
218/2003. (XII. 11.) Korm. rendelet a mozgásában korlátozott ...
(4) Az intézményi igazolvánnyal kapcsolatos eljárás során a 3-12. (4) Az igazolvány kiadására irányuló kérelem a lakóhely vagy tartózkodási hely szerint  ... Bővebben »