Tőzsdehírek
2019. március 21. 17:24
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Szénpénz kifizetés

Hasonló találatok a webről:

Szakmai anyagok
A szénpénz összege 2018-bAn: 56.300,- Ft/év. Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság. Ügyintézési tájékoztató (2017. november 1-től az ONYF hatáskörét  Bővebben »
BDSZ - A szénpénz kifizetésével kapcsolatos fontos KÖZLEMÉNY ...
A szénpénz kifizetésével kapcsolatos fontos KÖZLEMÉNY! Bővebben »
Rokkant bányászok: nem jár mindenkinek szénpénz | BAMA
2013. máj. 16. A kormányhivatal több kérdést is tisztázott a bányász szakszervezetek kérésére. Nem emelkedett az özvegyi nyugdíj sem. Bővebben »
Már kiutalták a szénpénzt | BAMA
2012. aug. 11. Megkérdeztük Pernecker Lászlót, a Mecseki Bányászok Szakszervezetének elnökét, hogy megtörténtek-e a kifizetések. Pernecker László  Bővebben »
Bányászok szénjárandósága | fórum | Jogi Fórum
megnevezés hiánya menyiben befolyásolja a kifizetést. a megszűnt rokkantnyugdíjasok,új ellátás szerinti szénpénz kifizetéséről ? Bővebben »
Szénpénz - Gyakori kérdések
A kérdésem:A /volt/bányász dolgozóknak jár-e 2012-ben az un. Szénpénz, ha jár , mikor folyósitják, és hány Ft ez az összeg? Várom válaszukat, tisztelettel: V. S. Bővebben »
Nyugdíjfolyósítás 2018 - Nyugdíjbiztosítás
a) Ha a nyugdíjat postai úton kézbesítik, akkor a nyugdíjas az ún. postai kifizetésinaptárban – amelyet a Magyar Posta Zrt. juttat el a tárgyévet megelőzően az  Bővebben »
145/1992. (XI. 4.) Korm. rendelet - Hatályos jogszabályok - Jogtár
§-ban meghatározott jogosultak számára teljesített kifizetés és annak A kifizetés azokat illeti meg, akiknek a jogosultsága a tárgyév első napján fennáll. 5 . Bővebben »

Utoljára keresett