TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. november 23. 22:28
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Takarmánykukorica napi ára

Hasonló találatok a webről:

Tovább nőtt a takarmánykukorica ára - Napi.hu
Az elmúlt három hétben a Budapesti Árutőzsde (BÁT) határidős gabonaszekciójában az ótermésű kukorica körül forgott a világ. A többi termény piaca is ... Bővebben »
Kukorica átlagár - Magro.hu
Kukorica felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött kukorica eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók ... Bővebben »
Kukorica - Apróhirdetés - Agroinform.hu
Szemes kukorica 2 Ha területről kombájn alól eladó. Fajta: Sy Octeon. Vágás időpontja megegyezés szerint. Mérlegelés megoldott. A megadott ár a teljes ... Bővebben »
takarmánykukorica - Agrotrend.hu
takarmánykukorica. 2019 11 26 A BÉT áruszekciójában csak a napraforgó októberi ára változott. A többi termény jegyzése az előző napi szinten maradt. Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
3 órával ezelőtt - A párizsi árutőzsdén emelkedett a malmi búza, a kukorica és a repce ára, azonban a takarmánybúza kurzusa nem változott egy hét alatt. Bővebben »
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára. 2020.05.02 Az ár nem tartalmazza az áfát és a szállítási költséget. üres cella = adatvédelmi korlátok vagy adathiány miatt nem Címkék: takarmányárpatakarmánykukoricatakarmánybúza. Bővebben »
kukorica takarmány - Jófogás
Keresés a leírásban is. keresés a leírásban is. Keresés a leírásban ismind. Ár. A mező csak számokat tartalmazhat! A megadható maximum ár: 2 000 000 000 Ft. Bővebben »
Kukorica Árfolyam - Tőzsdeárnyék
Kukorica világpiaci árfolyamának technikai elemzése - Kukorica árfolyama gyertya diagram - Kukorica napi forgalmi adatai - Kukorica világpiaci forgalma ... Bővebben »
2020/6. HÉT - Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
2020. febr. 1. - A takarmánykukorica termelői ára Magyarországon (2019–2020) segítségével – miközben a növények fejlődése és minősége napi szinten ... Bővebben »