TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 26. 22:03
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Takarmánykukorica napi ára

Hasonló találatok a webről:

Tovább nőtt a takarmánykukorica ára - Napi.hu
Az elmúlt három hétben a Budapesti Árutőzsde (BÁT) határidős gabonaszekciójában az ótermésű kukorica körül forgott a világ. A többi termény piaca is ... Bővebben »
Kukorica átlagár - Magro.hu
Kukorica felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött kukorica eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók ... Bővebben »
Kukorica terményárak - Fórum - Agroinform.hu
a felhasználók az állattartók akik napi szinten kelnek feküsznek most Ma hívott egy kupec, szédített, hogy esik a malmi búza ára, most ... Bővebben »
Kukorica - Apróhirdetés - Agroinform.hu
Kukoricát vásárolnék fel az ország egész területén. Minimum 25 tonna mennyiségben. Helybe megyünk érte, akár kombájn alá is. Árat a felrakóhely illetve a. Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
6 órával ezelőtt - Jó napot zártak az agrárpiacok. Chicagóban a szójabab 1,5 százalékkal, a kukorica 0,6 százalékkal, a búza 0,1 százalékkal, a repce pedig 3,5 ... Bővebben »
takarmánykukorica - Agrotrend.hu
takarmánykukorica. 2019 11 26 A BÉT áruszekciójában csak a napraforgó októberi ára változott. A többi termény jegyzése az előző napi szinten maradt. Bővebben »
Eladó kukorica - Magyarország apróhirdetések - Jófogás
Csak fényképes keresés. Csak fényképes keresés. Csak fényképes keresésmind . Keresés a leírásban is. Keresés a leírásban is. Keresés a leírásban ismind. Ár. Bővebben »
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára. 2020.05.02 Az ár nem tartalmazza az áfát és a szállítási költséget. üres cella = adatvédelmi korlátok vagy adathiány miatt nem Címkék: takarmányárpatakarmánykukoricatakarmánybúza. Bővebben »
Gabona átlagárak 2020 - Bet site
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap ... Bővebben »