TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 23. 00:57
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Takarmánykukorica napi ára

Hasonló találatok a webről:

Kukorica átlagár - Magro.hu
Kukorica felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött kukorica eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók ... Bővebben »
Tovább nőtt a takarmánykukorica ára - Napi.hu
Tovább nőtt a takarmánykukorica ára. Az elmúlt három hétben a Budapesti Árutőzsde (BÁT) határidős gabonaszekciójában az ótermésű kukorica körül forgott a ... Bővebben »
Kukorica - Apróhirdetés - Agroinform.hu
13:08▫Kukorica▫Békés. A Gyulai Kukorica malom kukorica felvásárlást tart napi áron folyamatosan. phone Telefon: +36204436300. Ár nélkül ... Bővebben »
Kukorica terményárak - Fórum - Mezőgazdasági közösség ...
Bővebben »
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára
A takarmány-alapanyagok heti termelői ára. 2020.05.02 Az ár nem tartalmazza az áfát és a szállítási költséget. üres cella = adatvédelmi korlátok vagy adathiány miatt nem Címkék: takarmányárpatakarmánykukoricatakarmánybúza. Bővebben »
takarmánykukorica - Agrotrend.hu
takarmánykukorica. 2019 11 26 A BÉT áruszekciójában csak a napraforgó októberi ára változott. A többi termény jegyzése az előző napi szinten maradt. Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
2 nappal ezelőtt - A párizsi árutőzsdén a vevők uralták a kereskedést, a malmi búza, a kukorica, a repce és a takarmánybúza is drágult. Terményárak ... Bővebben »
Termény, takarmány hirdetések. Apróhirdetések, jófogás.hu!
A takarmány kukorica csöves és morzsolt eladó. 40 Ft. Termény, takarmány. tegnap, 23:18. Csongrád , Bordány. Kedvenc. HIDE. jofogas placeholder ... Bővebben »
Gabona átlagárak 2020 - Bet site - BET.hu
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap ... Bővebben »