TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. október 26. 06:43
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Takarmánykukorica napi ára

Hasonló találatok a webről:

Terményárak, kukorica és búza ára - Agroinform.hu
Bővebben »
Kukorica terményárak - Fórum - Agroinform.hu
A gazolaj ara folyamatosan emelkedik, mar az a hir amikor nem emelkedik! ennivaló stb ...napi cikk és ebbe fektetnek most is mint anno! Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
5 nappal ezelőtt - Terményárak Terménypiaci elemzés - A műtrágyaárak miatti aggodalmak hajtják fel a kukorica árát. 2021. október 19. 06:37. Bővebben »
már ennyibe kerül a búza és a kukorica - Agrárszektor
2021. szept. 1. - Az amerikai piros keményszemű őszi búza (HRW) spot piaci ára 41 dollárral 302, a szeptember–októberi egyaránt 36 dollárral 305–312 ... Bővebben »
Megjöttek a legfrissebb számok: ennyibe kerül most egy tonna búza ...
2021. márc. 18. - A takarmánybúza ára ugyanebben az időszakban 70,9 ezer volt tonnánként, ami 38 százalékkal több, mint 2020-ban, míg a takarmánykukorica ... Bővebben »
Kukorica átlagár - Magro.hu
Kukorica felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött kukorica eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult ... Bővebben »
Gabona átlagárak 2021 - Bet site - BÉT
Példa: A júliusi tőzsdenapokon augusztusi szállításra kötött ügyletek átlag-elszámolóára az augusztusi átlagár. A táblázatban szereplő összegek Ft/t-ban ... Bővebben »
Kukorica Árfolyam - Tőzsdeárnyék
Kukorica világpiaci árfolyamának technikai elemzése - Kukorica árfolyama gyertya diagram - Kukorica napi forgalmi adatai - Kukorica világpiaci forgalma ... Bővebben »