TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. október 21. 23:38
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Termény tőzsde

Hasonló találatok a webről:

Határidős gabona termékek - Bet site - BET.hu
A Tőzsde határidős gabonapiacán a kalászos gabonafélék és ipari olajos magvak szabványosított kontraktusainak határidős kereskedése folyik. Bővebben »
gabonatőzsde - Agrotrend.hu
jellemzi a nemzetközi és a hazai piacokat is és ez azt eredményezheti, hogy az értékesítendő termények Emelkedett a malmi búza ára a párizsi tőzsdén. Bővebben »
Áru- és Terménypiaci hírek Árutőzsdei Árfolyamok ... - Agrárszektor
A koronavírus-járvány alaposan elbizonytalanította a tőzsdét is, de a pánik lecsengőben, a gabonaárak visszarendeződtek. A világ lassacskán belátja, hogy van ... Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
5 órával ezelőtt - A párizsi árutőzsdén is hasonló volt a trend, a malmi búza és a kukorica kiugróan drágult, a takarmánybúza ára is felfelé mozgott, miközben a ... Bővebben »
A nagy exportpiacok mozgatják a tőzsdei árakat - Agrofórum Online
2019. aug. 28. - a történelmi átlagot. A szója ára 1,1 százalékkal csökkent. szójabúzakukorica gabonaterményárexporttőzsdepiacEgyesült ÁllamokInvesting ... Bővebben »
Gabonatőzsde, -árak és ügyletek - Gabona árak - AgroGo
AgroGo online gabonatőzsde: Naprakész gabonaárak - gabona tőzsdei árfolyamjegyzések (MATIF, Chicago...) - Konstanca árak - gabona ügyletek az AgroGo ... Bővebben »
Az árutőzsdék fejlődése - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál
1874-ben a szintén Csikágóban alapult meg a Csikágói Termény Tőzsde, mely A kezdeti kis new yorki tőzsdék az idők folyamán szintén átalakultak és a ... Bővebben »