Tőzsdehírek
2015. november 30. 03:35
Kiemelt témák:  Elemzés    Ukrajna    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Béren kívüli juttatások 2015 | ADMIN ZÓNA

Általában az év végéhez közeledve, amint már a következő év végi adóváltozások is ismertek, a munkáltatók felülvizsgálják jelenlegi béren kívüli ... Bővebben »

Béren kívüli juttatás: szemüveg és munkahelyi képzés is ...

A védőszemüveg lehet-e természetbeni juttatás? Üdülési csekket kaphat-e a munkavállaló nevelt gyermeke? A munkahelyi képzéseket célszerű cafeteria ... Bővebben »

Vállalkozások működésének költségei - tf.hu

Vállalkozások működésének költségei Adók, illetékek, vámok (2012) Onyestyák Nikoletta Sportszervező II. évfolyam Bővebben »

HRPortal - cafeteria

Jó hír a vállalatoknak, hogy hosszú évek óta először 2016-ban nem változik a cafeteria, időben hozzáláthatnak tehát a munkáltatók a jövő évi étlap ... Bővebben »

NAV - EHO

A külföldi illetőségű előadóművész, aki az adózására jogszerűen a Szja tv. 1/B. §-a szerinti adózást választotta, a megszerzett jövedelme után ... Bővebben »

Alapítványok, egyesületek, társadalmi szervezetek ...

A nonprofit gazdasági társaságok adózása és számvitele 2011 Gottgeisl Rita adószakértő, könyvvizsgáló Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli ... Bővebben »

Egészségügyi hozzárujárulás: kinek, mit kell fizetni 2010 ...

A jogszabály 2010 -től márcsak százalékos mértékű eho-kötelezettséget ír elő, a tételes egészségyi hozzájárulás ugyanis ettől az évtől megszűnt. Bővebben »

Vezető tisztségviselők díjazása | Cégvezetők Klubja

Az ügyvezetés megválasztása, díjazásának megállapítása. A gazdasági társaságok ügyvezetését a vezető tisztségviselők - a közkereseti és a betéti ... Bővebben »