Tőzsdehírek
2017. február 26. 11:24
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Jogcímek | Cégvezetők Klubja

Ajándék. Szja: A kifizető által adott ajándék - néhány kivételtől eltekintve - adóköteles természetbeni juttatásként a magánszemély olyan ... Bővebben »

SZÁMLATÜKÖR - feek.pte.hu

Bővebben »

Kell-e személyi jövedelemadó bevallást benyújtanom ...

Évről évre megfogalmazódik számtalan adózóban az a kérdés, hogy egy adott tevékenysége kapcsán, illetve bizonyos jövedelme után kell-e adóbevallást be ... Bővebben »

Az áfalevonási tilalmak - Adó - Adó Online

Az áfalevonás, valamint az arra vonatkozó tilalomrendszer a hozzáadottérték-adózás rendszerének egyik alapvető kérdésköre. A hozzáadottérték-adózás ... Bővebben »

adózási kérdések válaszok, adótanácsadók szakértői anyagok

SALDO PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ ÉS INFORMATIKAI ZRT. Cím: 1135 Budapest, Mór u. 2-4. Központi telefon: 06 1 237-9800. Kérjük, írja meg nekünk adott ... Bővebben »

www.allamkincstar.gov.hu

19_mell 18_mell 17_mell 16_mell 15_mell 14_mell 13_mell 12_mell 11_mell 10_mell 9_mell 8_mell 7_mell 6_mell 5_mell 4_mell 3_mell 2_mell 1_mell feljéc E. 091111 ... Bővebben »

NAV - Nyomtatványkitöltő programok

Havi bevallás a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról Bővebben »

ad adózási kérdések válaszok, adótanácsadók szakértői anyagok

ad - adótanácsadó válaszok, jogszabályértelemzés ... dr. Gulyás-Zeke Janka: Az adózás rendjéről szóló törvény 2016. év végi és 2017. évi változásai Bővebben »