Tőzsdehírek
2016. július 23. 13:03
Kiemelt témák:  UBER    Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Vállalkozások működésének költségei - tf.hu

Vállalkozások működésének költségei Adók, illetékek, vámok (2012) Onyestyák Nikoletta Sportszervező II. évfolyam Bővebben »

Maxoft Kft. - Wizuál Bérkalkulátor 2016

Minimálbér: 111 000 Ft/hó, illetve a garantált bérminimum: 129 000 Ft/hó: Természetbeni eg.bizt. járulék: 4% : Pénzbeli egészségbiztosítási járulék: Bővebben »

Az adó- és adóelőleg levonásának szabályai | Munkaügyi Levelek

Az adó- és adóelőleg levonásának szabályai. Figyelem! Kérjük az értelmezésénél a megjelenés időpontját (1999. június 15.) vegye figyelembe! Bővebben »

2011. évi adó- és számviteli törvény változások

Bővebben »

Adókedvezmények adósávok 2016-ban - mixin.hu

Az adókedvezmények és az adózással kapcsolatos kérdések és adatok változását érdemes figyelemmel követni. 2016-ban is vannak változások ezen a területen. Bővebben »

Vezető tisztségviselők díjazása | Cégvezetők Klubja

Az ügyvezetés megválasztása, díjazásának megállapítása. A gazdasági társaságok ügyvezetését a vezető tisztségviselők - a közkereseti és a betéti ... Bővebben »

A nyugdíj melletti munkavállalás szabályai - HR Portal

Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. A korhatár alatti nyugdíj mellett már nem mindenki végezhet korlátlanul munkát. Bővebben »

Adóváltozások - Főoldal

* Felhívjuk figyelmüket, hogy az elszámolási időszak nem a lekönyvelt időszakot jelenti, hanem a tényleges munkavégzési időszakot kell az alatt érteni. Bővebben »