Tőzsdehírek
2015. szeptember 4. 20:42
Kiemelt témák:  Magáncsőd    Görögország    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Béren kívüli juttatások 2015 | ADMIN ZÓNA

Általában az év végéhez közeledve, amint már a következő év végi adóváltozások is ismertek, a munkáltatók felülvizsgálják jelenlegi béren kívüli ... Bővebben »

NAV - EHO

A külföldi illetőségű előadóművész, aki az adózására jogszerűen a Szja tv. 1/B. §-a szerinti adózást választotta, a megszerzett jövedelme után ... Bővebben »

HRPortal - cafeteria

Két gyermekem van: egy óvodás, egy bölcsődés. A kedvezményes (ingyenes) gyermekétkeztetési ellátásra való jogosultság számításánál milyen ... Bővebben »

Adó 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 Bővebben »

A nyugdíj melletti munkavállalás szabályai

Aki elérte a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt, a 62 évet, továbbra is korlátlanul dolgozhat, vagy vállalkozhat kiegészítő tevékenységként a ... Bővebben »

Alapítványok, egyesületek, társadalmi szervezetek ...

A nonprofit gazdasági társaságok adózása és számvitele 2011 Gottgeisl Rita adószakértő, könyvvizsgáló Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli ... Bővebben »

A juttatás kedvezményes adója: 35,7%. A juttatás kedvező adózás esetén elismert értékhatára: a minimálbér 30%-át meg nem haladó összeg, 2015-ben: 31 ... Bővebben »

adó és járulék vált. 2011

juttatások. Az SZJA. a ... A nyugdíjas alkalmazottól változatlanul nyugdíjjárulékot és természetbeni ... Megszűnik -vállalkozások kommunális adója Bővebben »

Vezető tisztségviselők díjazása | Cégvezetők Klubja

Az ügyvezetés megválasztása, díjazásának megállapítása. A gazdasági társaságok ügyvezetését a vezető tisztségviselők - a közkereseti és a betéti ... Bővebben »