Tőzsdehírek
2016. február 10. 05:32
Kiemelt témák:  Olaj    Görögország    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Infláció    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

Természetbeni juttatások - kafetéria

Napjainkban igen közkedvelt, a vállalkozás számára költséghatékony jövedelemkiegészítési lehetőség természetbeni juttatást (kafetéria) fizetni a ... Bővebben »

Természetbeni juttatások adója 2009-ben | KÖNYVELŐZÓNA ...

A természetbeni juttatások után (pl. a telefonok magánhasználata esetén) adókötelezettséget több törvény is meghatároz: Fizetni kell Bővebben »

Természetbeni juttatások adója 2009-ben - Adónavigátor

Üdvözlöm Zsuzsa! Szeretném megkérdezni, hogy valójában 2009-ben a saját szgk. hivatalos célu használata esetén, mely utnyilvántartás mellett történik ... Bővebben »

Természetbeni juttatások 2013-ban | Norex - Bérszámfejtés ...

Örök sláger téma a természetbeni juttatások és azok adói. Idén is változott, ha nem is jelentősen néhány ide vágó szabály. A juttatás 1,19-szerese ... Bővebben »

Béren kívüli juttatások értékhatárai: mi változik az új ...

Idén a minimálbér 69 000 forintról 71 500 forintra növelésével több béren kívüli juttatás adómentes értékhatára megváltozott. A béren kívüli ... Bővebben »

Természetbeni juttatások - bújtatott adóemelés | Adófórum ...

A jövőben a természetbeni juttatások adója emelkedni fog, mert a törvényben a társadalombiztosítási járulék alapjába belevették a juttatás után ... Bővebben »

Béren kívüli juttatások: mi változik 2009-ben? - mfor.hu

2009. január 1-jétől az adóköteles természetbeni juttatás adója továbbra is 54 százalék, a TB járulék 29 százalék (adóval növelt értékre számolva ... Bővebben »

Cafeteria juttatások 2015 - Részletes összefoglaló

Cafeteria juttatások 2015-ben Az Országgyűlés november 18-án elfogadta a 2015-ös évre vonatkozó adótörvények módosítását melyet a Magyar Közlönyben ... Bővebben »

NAV - Tájékoztató egyes természetbeni és béren kívüli ...

A személyi jövedelemadóban a béren kívüli juttatások szabályozása az Országgyűlés által 2009. június 29-én elfogadott, a közteherviselés ... Bővebben »