Tőzsdehírek
2017. május 24. 00:43
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

Mit könyveljünk a személyi jellegű egyéb kifizetések közé ...

Bővebben »

CAFETERIA 2017

CAFETERIA 2017 www.cafeteriaklub.hu ... A SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év, azaz a 2012-ben kibocsátott kártyák érvényességi ideje 2017-ben lejár. Bővebben »

Jövedelemtípusok és közterheik | Cégvezetők Klubja

Jövedelemtípusok és közterheik. Figyelem! Kérjük az értelmezésénél a megjelenés időpontját (1999. december 22.) vegye figyelembe! Bővebben »

Mikor mennyi ehot fizetünk? - TB-Nyugdíj - Adó Online

Az RSM DTM blogbejegyzésében összefoglalja, hogy a bérszámfejtést érintő legjellemzőbb juttatások esetén mikor, milyen mértékű EHO-fizetési ... Bővebben »

Vezető tisztségviselők díjazása | Cégvezetők Klubja

Az ügyvezetés megválasztása, díjazásának megállapítása. A gazdasági társaságok ügyvezetését a vezető tisztségviselők - a közkereseti és a betéti ... Bővebben »

Cafeteria 2016 adózás: minden, amit fontos tudni a béren ...

Cafeteria 2016 kalkulátor: az évente adható béren kívüli juttatások. Összesen 450.000 forint/év. Együtt összesen max. 200.000 forint/év Bővebben »

Kell-e személyi jövedelemadó bevallást benyújtanom ...

Évről évre megfogalmazódik számtalan adózóban az a kérdés, hogy egy adott tevékenysége kapcsán, illetve bizonyos jövedelme után kell-e adóbevallást be ... Bővebben »

Cégautó és a kapcsolatos szabályozások - EU-TAX

Cégautó használatát rengeteg rendelet, szabályozás deklarálja, hogy minden megfelelően legyen elszámolva a cégautó esetén. Bővebben »