Tőzsdehírek
2015. július 31. 15:16
Kiemelt témák:  Magáncsőd    Görögország    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Adózás, adótanácsadás, pénzügy, okj képzések, ügyviteli ...

Ön a zártkörű tagi oldalakon jár, de mivel Saldo tagként nem az éves azonosítókódjával lépett be, ezért csak a publikus anyagokhoz férhet hozzá. Bővebben »

HRPortal - cafeteria

A nyár kifejezetten jó időszak arra, hogy előkészítsük azokat a döntéseket, melyeket majd év végén kell meghoznunk a 2016-os juttatásokkal kapcsolatban ... Bővebben »

NAV - EHO

A külföldi illetőségű előadóművész, aki az adózására jogszerűen a Szja tv. 1/B. §-a szerinti adózást választotta, a megszerzett jövedelme után ... Bővebben »

A nyugdíj melletti munkavállalás szabályai

Aki elérte a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt, a 62 évet, továbbra is korlátlanul dolgozhat, vagy vállalkozhat kiegészítő tevékenységként a ... Bővebben »

FIZETENDŐ JÁRULÉKOK 2013-tól | Top Céginfó

Bővebben »

Kinek nem kell személyi jövedelemadó bevallást benyújtani ...

A személyi jövedelemadóztatás egyik alapvető elve rendelkezik arról, hogy a magánszemély minden jövedelmét adókötelezettség terheli, majd a hozzá ... Bővebben »

FIZETENDŐ JÁRULÉKOK, ADÓK 2014-től | Top Céginfó

(fizetendő járulékok, járulék mértékek 2014-ben) Fizetendő járulékok megoszlása 2014. január 1-jétől. Munkáltató és a munkavà ... Bővebben »

Vezető tisztségviselők díjazása | Cégvezetők Klubja

Az ügyvezetés megválasztása, díjazásának megállapítása. A gazdasági társaságok ügyvezetését a vezető tisztségviselők - a közkereseti és a betéti ... Bővebben »

ADMIN ZÓNA - UCMS Group Hungary

A hétvégén lejárt a 2013-as évben a Széchenyi Pihenő Kártyára (SZÉP kártyára) teljesített juttatások felhasználási határideje. Bővebben »

Technikai elemzések
Amazon.com Inc. (AMZN), Xerox Corporation (XRX) és Twitter Inc. (TWTR) technikai elemzés

Ne maradjon le a magyar osztalékról, akár 6% feletti osztalékhozam