Tőzsdehírek
2017. március 29. 01:33
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Reprezentáció 2010-ben - Adó - Adó Online - ado.hu

2010-től a különböző szervezetek vonatkozásában eltérő lesz a reprezentációs költség elszámolhatósága, illetve közterhei. Bővebben »

Jogcímek | Cégvezetők Klubja

Ajándék. Szja: A kifizető által adott ajándék - néhány kivételtől eltekintve - adóköteles természetbeni juttatásként a magánszemély olyan ... Bővebben »

SZÁMLATÜKÖR - feek.pte.hu

Bővebben »

Kell-e személyi jövedelemadó bevallást benyújtanom ...

Évről évre megfogalmazódik számtalan adózóban az a kérdés, hogy egy adott tevékenysége kapcsán, illetve bizonyos jövedelme után kell-e adóbevallást be ... Bővebben »

NAV - Nyomtatványkitöltő programok

Havi bevallás a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról Bővebben »

ad adózási kérdések válaszok, adótanácsadók szakértői anyagok

ad - adótanácsadó válaszok, jogszabályértelemzés ... dr. Gulyás-Zeke Janka: Az adózás rendjéről szóló törvény 2016. év végi és 2017. évi változásai Bővebben »

Nemzeti Jogszabálytár - njt.hu

A központi költségvetés támogatást biztosít az önkormányzati hivatal működési kiadásaihoz a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi ... Bővebben »

1995. évi CXVII. törvény - a személyi jövedelemadóról

1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról * Az adóbevételek biztosítása érdekében, az állampolgárok közterhekhez való hozzájárulásának ... Bővebben »