Tőzsdehírek
2017. január 17. 16:01
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Jogcímek | Cégvezetők Klubja

Ajándék. Szja: A kifizető által adott ajándék - néhány kivételtől eltekintve - adóköteles természetbeni juttatásként a magánszemély olyan ... Bővebben »

adózási kérdések válaszok, adótanácsadók szakértői anyagok

SALDO PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ ÉS INFORMATIKAI ZRT. Cím: 1135 Budapest, Mór u. 2-4. Központi telefon: 06 1 237-9800. Kérjük, írja meg nekünk adott ... Bővebben »

Önadózó Adó, számviteli és jogi szaklap + Online Fórum

Önadózó Ügyfélszolgálat. Kérdésével, észrevételével, panaszával forduljon hozzánk bizalommal. Önadózó előfizetés, korábbi számok, kézikönyvek ... Bővebben »

Kell-e személyi jövedelemadó bevallást benyújtanom ...

Évről évre megfogalmazódik számtalan adózóban az a kérdés, hogy egy adott tevékenysége kapcsán, illetve bizonyos jövedelme után kell-e adóbevallást be ... Bővebben »

NAV - Nyomtatványkitöltő programok

Jelmagyarázat: elektronikusan is beküldhető: kizárólag elektronikusan küldhető be: csak kinyomtatva és aláírtan nyújtható be Bővebben »

Ingatlan bérbeadás, egy igazán legális adókímélő megoldás ...

Az ingatlan bérbeadás sok esetben a tulajdonos részére a cégéből egy teljesen legális pénzkivételi lehetőség. Sok kis cég a tulajdonos saját ingatlanában Bővebben »

JÁSZBERÉNY - jaszbereny.hu

a megállapított személyi juttatások ... A magánszemély kommunális adója, ... Dönt a családi pótlék meghatározott részének természetbeni ... Bővebben »

1995. évi CXVII. törvény - a személyi jövedelemadóról

1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról * Az adóbevételek biztosítása érdekében, az állampolgárok közterhekhez való hozzájárulásának ... Bővebben »