Tőzsdehírek
2016. október 1. 20:50
Kiemelt témák:  Angol font    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - Tájékoztató az ún. cafeteria juttatásokat terhelő ...

Az éves keretösszeg és a rekreációs keretösszeg számításánál az egyes juttatások értékének azt a részét kell figyelembe venni, amely nem haladja meg ... Bővebben »

A természetbeni juttatások adózása - D-ÉG

Bővebben »

Természetbeni juttatások - kafetéria

Napjainkban igen közkedvelt, a vállalkozás számára költséghatékony jövedelemkiegészítési lehetőség természetbeni juttatást (kafetéria) fizetni a ... Bővebben »

Üdvözöljük a Sodexo magyarországi honlapján!

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Sodexo Juttatások és Ösztönző Szolgáltatások üzletága úgy döntött, hogy 2016. szeptember 30-tól ... Bővebben »

Természetbeni juttatások adója 2009-ben - KÖNYVELŐZÓNA

A természetbeni juttatások után (pl. a telefonok magánhasználata esetén) adókötelezettséget több törvény is meghatároz: Fizetni kell Bővebben »

NAV - Tájékoztató egyes természetbeni és béren kívüli ...

A személyi jövedelemadóban a béren kívüli juttatások szabályozása az Országgyűlés által 2009. június 29-én elfogadott, a közteherviselés ... Bővebben »

Természetbeni juttatások 2013-ban | Norex - Bérszámfejtés ...

Örök sláger téma a természetbeni juttatások és azok adói. Idén is változott, ha nem is jelentősen néhány ide vágó szabály. A juttatás 1,19-szerese ... Bővebben »

Természetbeni juttatások adója 2009-ben | HKIK

Természetbeni juttatások adója 2009-ben. A természetbeni juttatások után (pl a telefonok magánhasználata esetén) adókötelezettséget több törvény is ... Bővebben »

Cafeteria 2016 adózás: minden, amit fontos tudni a béren ...

Cafeteria 2016 kalkulátor: az évente adható béren kívüli juttatások. Összesen 450.000 forint/év. Együtt összesen max. 200.000 forint/év Bővebben »