Tőzsdehírek
2016. december 9. 10:41
Kiemelt témák:  Trump    Benzin ár    OTP    BUX    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

természetbeni juttatások adója

Hasonló találatok a webről:

NAV - A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali ...

A reprezentáció és az üzleti ajándék, a hivatali, üzleti utazás, az oktatási szolgáltatások, rendezvények és egyes természetbeni juttatások adózási ... Bővebben »

Jogcímek | Cégvezetők Klubja

Ajándék. Szja: A kifizető által adott ajándék - néhány kivételtől eltekintve - adóköteles természetbeni juttatásként a magánszemély olyan ... Bővebben »

munkaviszony adózási kérdések válaszok, adótanácsadók ...

Bővebben »

24 óra! - Friss hírek | hírek a nap 24 órájában

Minimálbér 2017: A kormány elképzelése szerint jövőre 15%-kal nőne a minimálbér, és 25%-kal a garantált bérminimum! A kormány 15 százalékos ... Bővebben »

Önadózó Adó, számviteli és jogi szaklap + Online Fórum

Önadózó Ügyfélszolgálat. Kérdésével, észrevételével, panaszával forduljon hozzánk bizalommal. Önadózó előfizetés, korábbi számok, kézikönyvek ... Bővebben »

adózási kérdések válaszok, adótanácsadók szakértői anyagok

SALDO PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ ÉS INFORMATIKAI ZRT. Cím: 1135 Budapest, Mór u. 2-4. Központi telefon: 06 1 237-9800. Kérjük, írja meg nekünk adott ... Bővebben »

Kell-e személyi jövedelemadó bevallást benyújtanom ...

Évről évre megfogalmazódik számtalan adózóban az a kérdés, hogy egy adott tevékenysége kapcsán, illetve bizonyos jövedelme után kell-e adóbevallást be ... Bővebben »

NAV - Nyomtatványkitöltő programok

Bevallás a 2016. évben kezdődő üzleti évi társasági adóról, a hitelintézeti járadékról, az energiaellátók jövedelemadójáról, az innovációs ... Bővebben »

Adózás - Doing Business in Hungary | RSM Hungary Zrt.

Adótanácsadói szolgáltatásaink köre általános, továbbá speciális adózási kérdésekre adott válaszokat, szakvéleményeket foglal magában. Bővebben »