TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. január 21. 11:23
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Teszor számok jegyzéke

Hasonló találatok a webről:

(TESZOR'15), Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ'03) - Központi ...
A CPA rendeletben meghatározott struktúrája az 1–4. számjegyen megegyezik a NACE Rev.2 struktúrájával. Az 5. számjegyen a csoportok, a 6. számjegyen ... Bővebben »
(TESZOR'15) - keresőprogram - Központi Statisztikai Hivatal
egységes ágazati osztályozási rendszere - TESZORTermékek és szolgáltatások osztályozási rendszere - ÖVTJÖnálló vállalkozók tevékenységi jegyzéke ... Bővebben »
TESZOR számok 2020 ➡ mikor és hogyan kell használni? - Billingo
2020. okt. 16. - Minden, amit tudni kell a TESZOR besorolásokról ✅és azok használatáról az üzleti életben. A TESZOR számok jegyzékét itt találod >> ... Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?
állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat ... Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? - Vállalkozó Információs Portál
Azaz vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat ... Bővebben »
SzJ helyett TESZOR a számlákban - Point Könyvvizsgáló Kft.
Alanyi mentes vállalkozásod is érintett. A szolgáltatás számlázásában 2019.07. 01-től az SzJ számokat felváltják a TESZOR számok. Bővebben »
TEÁOR, ÖVTJ, TESZOR - 5percAdó
2016. jan. 6. - TEÁOR, ÖVTJ, TESZOR: melyiket, mikor, miért és hogyan használjuk? adóalany-nyilvántartáson és egyes bírósági nyilvántartásokon kívül a TEÁOR- szám hivatkozási Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke (ÖVTJ). Bővebben »
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok. Bővebben »