TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 22. 08:42
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Teszor számok jegyzéke

Hasonló találatok a webről:

Termékek és szolgáltatások osztályozási rendszere (TESZOR ... - Ksh
A CPA rendeletben meghatározott struktúrája az 1–4. számjegyen KSH közlemény, valamint a Szolgáltatások Jegyzéke módosításáról szóló 9001/2003. Bővebben »
Termékek és Szolgáltatások Osztályozási rendszere (TESZOR ... - Ksh
Osztályozások - Termékek és Szolgáltatások Osztályozási rendszere (TESZOR' 15) - keresőprogram. Az oldal tartalmának megjelenítéséhez engedélyeznie kell  ... Bővebben »
SZJ'03 - Ksh
a Központi Statisztikai Hivatal kidolgozta a Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ) új, az Eu- Az új SZJ ipari részének kódszámai nem mindig folyamatosak, mert az ... Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni? - Axel Pro
állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat ... Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? - Vállalkozó Információs Portál
Azaz vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat ... Bővebben »
SzJ helyett TESZOR a számlákban - Point Könyvvizsgáló Kft.
Alanyi mentes vállalkozásod is érintett. A szolgáltatás számlázásában 2019.07. 01-től az SzJ számokat felváltják a TESZOR számok. Bővebben »
TEÁOR, ÖVTJ, TESZOR - 5percAdó
2016. jan. 6. - TEÁOR, ÖVTJ, TESZOR: melyiket, mikor, miért és hogyan használjuk? adóalany-nyilvántartáson és egyes bírósági nyilvántartásokon kívül a TEÁOR- szám hivatkozási Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke (ÖVTJ). Bővebben »
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok. Bővebben »
TEÁOR-FEOR kereső - Írisz Office
2020. júl. 6. - Tevékenységi Jegyzéke) számjegyzék már végképp nem, pláne nem TEÁOR, TESZOR és ÖVTJ számok között, ráadásul mindenki a saját ... Bővebben »