Tőzsdehírek
2015. március 26. 23:25
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Görögország    Alapkamat

teszor számok jegyzéke

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

Központi Statisztikai Hivatal

Bővebben »

Osztályozások - TESZOR'15, SZJ'03 - Központi ...

Rövid leírás. A Termékek és Szolgáltatások Osztályozási rendszere az EU tevékenység szerinti termékosztályozásának, a CPA (Classification of Products ... Bővebben »

NAV - Az SZJ-szám és a TESZOR-kód szerepe a számlázásban

A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Bővebben »

VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?

Az APEH (NAV) állásfoglalása szerint általánosságban elmondható, hogy nem kell szerepeltetni a bizonylaton a nyújtott szolgáltatás statisztikai besorolási ... Bővebben »

INGATLANBÖRZE - Gyakorlati ismeretek

Ingatlan-gyakorlati ismeretek gyűjteménye példatárral, kezdő- és gyakorlott szakembereknek. 2000-2015. Amit az értékbecslésről tudni kell / Értékelési ... Bővebben »

NAV SZÁMLASZÁMOK és adónemek 2014. január 1-jétől ...

NAV számlaszámok 2014: adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. NAV támogatás jellegű számlák, adónemek. Bővebben »

NAV SZÁMLASZÁMOK és adónemek 2013. január 1-jétől ...

(NAV számlaszámok és adónemek 2013. január 1-jétől érvényes jegyzéke) NAV számlaszámok: adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék ... Bővebben »

IBAN számlaszámok 2010. január 1-jétől érvényes ...

Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására, a nemzetközi pénzforgalomban 2010. január 1-jétől az ... Bővebben »

Wells Fargo & Company (WFC) elemzés
A Wells Fargo árfolyama kitörés előtt állhat. A nagybank részvényeit nagyban segíti a piaci optimista hangulat. A Warren Buffethez köthető befektetési bank hosszútávon abszolút emelkedő trendben halad, azonban ha a kitörés megvalósul, a spekulánsok is profitálhatnak az emelkedésből.

Oracle Corporation (ORCL) elemzés

Microsoft Corporation (MSFT) elemzés

Jó üzlet a VISA!