Tőzsdehírek
2019. január 20. 14:19
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Teszor számok jegyzéke

Hasonló találatok a webről:

Központi Statisztikai Hivatal

Osztályozások - Termékek és szolgáltatások osztályozási rendszere (TESZOR’15), Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ’03) Felhasználási feltételek (pdf, 177 KB) ... Szolgáltatások Jegyzéke. SZJ’03 (pdf, 1576 KB) A Szolgáltatások Jegyzékét hatályon kívül helyezte a 4/2010. (IV. Bővebben »

Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok

TEÁOR számok '08 | TEÁOR számok '03 Tudta? A TEÁOR számok oldalain bal oldalon található Megjegyzem magamnak gombbal listát készíthet, amit bármikor előhívhat az oldal tetején lévő Megjegyzett TEÁOR számok linkkel Bővebben »

GYIK - Besorolás - Központi Statisztikai Hivatal

A TEÁOR, a TESZOR és a Önálló vállalkozók tevékenységi jegyzéke (ÖVTJ) első négy kódszámjegye azonos, amely a 3 osztályozás igen szoros tartalmi összefüggését fejezi ki. Az alapvető, a többit meghatározó osztályozás a TEÁOR , amely jellemzően az … Bővebben »

új TEÁOR számok - CÉGALAPÍTÁS online: A legjobb ...

( TEÁOR 08 ) A tevékenységre kattintva nyílik meg annak részletes leírása! A Vissza gombra kattintva térhet vissza a listához. Csak a négy jegyű kód jegyezhető be a cégjegyzékbe, tehát más formátumó kód, (pl. 01.1) nem választható. Bővebben »

VTSZ, SZJ vagy TESZOR? - Vállalkozó Információs Portál

Azaz vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a számlákon már nem kell feltüntetni, de a teszor (tevékenységek és szolgáltatások országos jegyzéke) számokat sem kötelező. Bővebben »

Megjelent a TEÁOR és a TESZOR frissítése | Vas Megyei ...

A TEÁOR’08 tartalmi meghatározásainak 2015. évi változata. TEÁOR’08 oldal: http:/www.ksh.hu/teaor_menu A KN-TESZOR fordítókulcs 2015. évi változata ... Bővebben »

Vámtarifaszám kereső - Vámtarifaszám.hu

Vámtarifaszám kereső segítségével gyorsan és pontosan tudsz 2019. évi VTSZ számokra és magyar, angol megnevezésekre keresni. Bővebben »

TEÁOR, ÖVTJ, TESZOR - 5percAdó

Meg kell jegyeznem, hogy a látszat ellenére az SZJ számokra való hivatkozás nem ellentétes azzal, hogy a Szolgáltatások Jegyzéke már nem alkalmazható, mivel azt felváltotta a TESZOR, hiszen az adózás rendjéről szóló törvény rögzíti, hogy az egyes adótörvényekben megjelenő, SZJ … Bővebben »

Vámtarifa szám kereső - VTSZ kalkulátor

Minél jobban pontosítja a kifejezést, a keresőben a VTSZ-számok annál szűkebb körét kapja (pl. szívkagyló). Amennyiben VTSZ-számot ír be, úgy a kapcsolódó termékcsoportokat adja ki a vámtarifa szám kereső. A VTSZ számok jegyzéke a KSH adatbázisa alapján kerül megjelenítésre. Bővebben »

Utoljára keresett