TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. április 14. 07:29
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Teszor számok jelentÉse

Hasonló találatok a webről:

TESZOR számok 2020 ➡ mikor és hogyan kell használni ...
2020. okt. 16. - A TESZOR jelentése, Termékek és Szolgáltatások Osztályozási Rendszere, A TEÁOR, VTSZ és TESZOR számok tehát nem kötelező tartalmi ... Bővebben »
Termékek és szolgáltatások osztályozási rendszere (TESZOR'15)
Osztályozások - Termékek és szolgáltatások osztályozási rendszere (TESZOR'15 ), Szolgáltatások Jegyzéke (SZJ'03). Felhasználási feltételek (pdf, 177 KB) Bővebben »
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok
Új TEÁOR számok '08, TEÁOR számok '03 fordítása, TEÁOR kódok. 7490 - Mns egyéb szakmai ... - Teáor '03 - 7022 - Üzletviteli, egyéb ... - 4311 - Bontás Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?
Tudni kell, hogy a vtsz és szj már megszűnt, ezek hatályon kívül lettek helyezve, az áfatörvény által hivatkozott SZJ számok tekintetében nincs jelentősége. Ennek megfelelően az áfatörvény alapján sem a TESZOR, sem az SZJ szám ... Bővebben »
A TESZOR-átállásnak lehet nagyon kellemetlen vonzata is, ha nem ...
2019. nov. 18. - 2019. július 1-étől a korábbi SZJ számok helyett kötelezővé vált az új TESZOR számok alkalmazása. Alapesetben ez nem jelentene tragédiát, ... Bővebben »
SzJ helyett TESZOR a számlákban - Point Könyvvizsgáló Kft.
Alanyi mentes vállalkozásod is érintett. A szolgáltatás számlázásában 2019.07. 01-től az SzJ számokat felváltják a TESZOR számok. Bővebben »
TEÁOR számok listája - Nébih
TEÁOR számok listája. Az alábbi tájékoztató jellegű táblázatban ellenőrizheti, hogy az Ön által végzett tevékenység alapján van-e élelmiszerlánc-felügyeleti díj  ... Bővebben »
Mi az a TEÁOR, mi a főtevékenység és mit kell tudni róla?
Mi a TEÁOR szám jelentése, mik a jellemzői? Mit tudhatunk meg a 2009 előtt a TEÁOR számok szerepeltek a cég társasági szerződésében. Ami azt vonta ... Bővebben »
SZJ SZÁMOK Szolgáltatások Jegyzéke A MEZŐGAZDASÁG ...
SZJ SZÁMOK. Szolgáltatások Jegyzéke. A. MEZŐGAZDASÁG, VADGAZDÁLKODÁS, ERDŐGAZDÁLKODÁS. 01. MEZŐGAZDASÁG, VADGAZDÁLKODÁS. 01.4. Bővebben »

Népszerű tartalmak