TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 8. 02:16
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Trágya szórás

Hasonló találatok a webről:

trágya - keresés - Piactér - Agroinform.hu
2021. március 1. 10:25▫Bérmunka▫Veszprém. Szerves trágya szórást vállalunk 2 db újszerű T 088-al. Felrakás megoldható Ár megegyezés szerintphone ... Bővebben »
Szervestrágya szórás 2013 ősz - YouTube
Bővebben »
Manax Kft. Trágyaszórás & hígtrágya kijuttatás - YouTube
Bővebben »
Ökrös trágya szórás - YouTube
Bővebben »
Szervestrágya-szórók alkalmazási megoldásai - Agro Napló - A ...
A hagyományos szerves trágyaszórási technológiában a trágya szállítására és A szervestrágya-szórás gépeivel szemben támasztott követelmények. Bővebben »
Az istállótrágyázás és helye a tápanyag-gazdálkodás gyakorlatában ...
372–287) a szerves trágya alkalmazására már ajánlást is tesz. Műveiben a a trágyaszórás során a gép szórásegyenletességét, valamint a rátakarás mértékét  ... Bővebben »
Szervestrágyaszórás - Technológia, műszaki megoldások ...
2018. nov. 29. - A szervestrágya-szórást éppen a kiszórandó szerves- trágya nagy ki a szervesanyag, a szórás egyenlőtlensége nem haladhatja meg a 23 ... Bővebben »
Szervestrágya-szórás gépei – Agrárágazat
2013. júl. 15. - Az állatállomány csökkenésével a megtermelt szervestrágya mennyisége és felhasználása is az elmúlt időszakban jelentősen csökkent. Bővebben »
Az almos istállótrágya kezelése és kijuttatásának műszaki eszközei ...
2019. szept. 11. - A szerves trágyák – ezen belül az almos istállótrágyák – a szántóföldi kijuttatható adagmennyiség és a szórás egyenletessége tekintetében. Bővebben »