Tőzsdehírek
2018. június 20. 01:34
Kiemelt témák:  GDPR    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Euro    Alapkamat    Bitcoin

vámtarifa számok

Hasonló találatok a webről:

utdij.hu

Bővebben »

nav.gov.hu

Vámtarifa és Áruosztályozás. Áruosztályozáshoz szükséges adatbázisok; Tájékoztatók/Hirdetmények; Tarifális vonatkozású Országos Parancsnoki ... Bővebben »

kkk.nav.gov.hu

TARIC web publikáció. Verzió: 39/21 Felhasználói menü Bővebben »

nav.gov.hu

A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Bővebben »

symboltech.hu

Vámtarifaszám kereső segítségével gyorsan és pontosan tudsz 2018. évi VTSZ számokra és magyar, angol megnevezésekre keresni. Bővebben »

ekaer.hu

Kezdje el gépelni a keresett termékcsoport nevét (például "marha"), ekkor a VTSZ-kalkulátor kiadja az elnevezéshez kapcsolódó vámtarifa-számokat. Bővebben »

ksh.hu

Magyarországon az utóbbi évtizedben a fogyatékosságtudomány önálló kutatási területté vált, és a fogyatékos, korlátozott, egészségkárosodott személyek helyzetéről egyre több információ lát napvilágot. Bővebben »

ksh.hu

Tájékoztatásul közöljük, hogy áruosztályozással összefüggő kérdésekben nem a Központi Statisztikai Hivatal hanem a Nemzeti Adó-és Vámhivatal az illetékes szerv. Bővebben »

onlineugyvitel.hu

VTSZ számok jegyzéke. Vtsz szám Leírás; 9706000000: Száz évnél idõsebb régiség: 9705000000: Gyûjtemény vagy gyûjteménydarab Bővebben »

hu.wikipedia.org

A kereskedelem gyakorlatában egyre nagyobb szerepet kap a Kereskedelmi Vámtarifa, amely a nemzetgazdaság fejlesztési és a hazai gazdaság védelmét, ... Bővebben »