Tőzsdehírek
2017. október 18. 00:24
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

varhato valuta arfolyam

Hasonló találatok a webről:

Privátbankár.hu - Árfolyamok

KSH: Fogyasztói árak - szeptember; MNB: Inflációs alapmutatók; A rezidens kibocsátású értékpapírok adatai kibocsátói és tulajdonosi bontásban - augusztus; Bővebben »

Értékvesztés | Econom.hu

A számviteli törvény szerint értékvesztést kell elszámolni, ha az eszköz könyv szerinti értéke jelentősen és tartósan magasabb a piaci értéknél. Bővebben »

Blochamps

"A" vissza a lap tetejére ABSZOLÚT HOZAM: Befektetésen realizálható valós hozam. A mérésére használt egyik leggyakoribb mutató a nettó jelenérték ... Bővebben »

MNB

Kedves Látogató! Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot. Bővebben »

PÉNZÜGY FOGALMAK - zskflnk.uw.hu

PÉNZÜGY FOGALMAK . A pénz kialakulása, pénzfejlődés korszakai: 0.) Pénznélküli csere: közvetlen, ún. naturális csere, amely során egy A1 ... Bővebben »

Értékcsökkenés számvitele | Econom.hu

Az értékcsökkenések helye a számlakeret-tükörben: 11. Immateriális javak. 118. Immateriális javak terven felüli értékcsökkenése és annak visszaírása Bővebben »

Gazdasági hírek - Részvény árfolyamok ... - Eco.hu

A legfontosabb magyar gazdasági híroldalak friss gazdasági hírei egy helyen az eco.hu-n Bővebben »

2000. évi C. törvény - a számvitelről - CompLex

2000. évi C. törvény a számvitelről * A piacgazdaság működéséhez nélkülözhetetlen, hogy a piac szereplői számára hozzáférhetően, döntéseik ... Bővebben »

Startlap - Hírek, időjárás, információk

Hírek, sport, utazás, gazdaság, időjárás, horoszkóp, TV, társkeresés, napi vicc, napi cuki, egészség, szépség, életmód, család, receptek. Legyen ez a ... Bővebben »