TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. október 26. 08:05
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Világpiaci ár földgáz

Hasonló találatok a webről:

Nagyon felment a földgáz ára - Index
2021. aug. 19. - Négyszeresére nőtt a földgáz ára itthon egy év alatt, írta a novekedes.hu az energiahivatal adataira hivatkozva. A világpiaci jegyzés a fél ... Bővebben »
Európa gázválságban, az energiaárak pedig legázolják a gazdaságot
2021. okt. 5. - Míg 2020-at, a pandémia kezdőévét a rekordalacsony földgázárak jellemezték, főleg olajárindexált (az olaj világpiaci árához kötött ... Bővebben »
Megőrült a földgázpiac: egy év alatt a négyszeresére nőtt az ár
2021. aug. 19. - Ennek pedig sokféle hatása van a világpiacon, de itthon is. A földgáz alighanem kevésbé ismert termék, mint az olaj ... Bővebben »
Minden korábbinál magasabbra ugrott a földgáz ára Európában
2021. okt. 6. - Január elején még 17,9 euróba került a földgáz megawattóraként a holland TTF-n, azóta csaknem tízszeresére nőtt az ára. Május elején 24,5 euró, ... Bővebben »
Aktuális földgáz ár, grafikon - Olaj ár
Aktuális földgáz ár, földgáz árfolyam grafikon (havi, negyedéves, éves és 5 éves időszakra) Bővebben »
Olyan sokat keres az állam a lakossági gázon, hogy a következő ...
2020. aug. 10. - A földgáz piaci ára ugyanis annyira beszakadt az utóbbi évben, hogy most már lényegesen alacsonyabb, mint az itthoni lakossági ár. Bővebben »
Archive:A földgázárakra vonatkozó statisztika - European Commission
2020. dec. 11. - 2. ábra: Háztartási földgázárak alakulása, EU-28, 2008–2016 (EUR/kWh) A világpiaci kereskedelemben rendszerint viszonylag egységes áron ... Bővebben »
Nemzetközi földgáz árak alakulása Európában -2021 - Ipari ...
2021. febr. 4. - Az IEF nyomon követi a földgázpiaci eseményeket/ármozgásokat. Az energiahordozók (köztük a földgáz) világpiaci ára jelentős mértékben ... Bővebben »
Emelkedő energiaárak? Megoldás lehet a magyar tőzsdeár alapú ...
2021. márc. 30. - Három éve azt javasoltuk, hogy érdemes tőzsdeáron szerződni – aki akkor megfogadta a tanácsunkat, akár feleáron is vásorolhatott földgázt. Bővebben »