Tőzsdehírek
2017. augusztus 17. 07:50
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

vtsz számok listája

Hasonló találatok a webről:

TEÁOR számok listája - Nébih

A keresőben ellenőrizni tudja, hogy az Ön által végzett tevékenység a FELIR hatály alá tartozik. Amennyiben az Ön által végzett tevékenységet ... Bővebben »

Önadózó Adó, számviteli és jogi szaklap + Online Fórum

Önadózó Ügyfélszolgálat. Kérdésével, észrevételével, panaszával forduljon hozzánk bizalommal. Önadózó előfizetés, korábbi számok, kézikönyvek ... Bővebben »

NAV - Tájékoztató az Áfa tv. 6/A. számú mellékletéhez

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁFA TV. 6/A. SZÁMÚ MELLÉKLETÉHEZ. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII, törvény (továbbiakban: Áfa tv.) 2012. július ... Bővebben »

TEÁOR 4321 - Villanyszerelés | TEÁOR számok 08

4321 - Villanyszerelés. Ebbe a szakágazatba tartozik valamennyi épületen és egyéb építményen a következő elektromos rendszerek felszerelése és helyszíni ... Bővebben »

TESZOR, SZJ'03 - Központi Statisztikai Hivatal

Rövid leírás. A Termékek és Szolgáltatások Osztályozási rendszere az EU tevékenység szerinti termékosztályozásának, a CPA (Classification of Products ... Bővebben »

Központi Statisztikai Hivatal - KSH

Az előzetes adatok szerint a mezőgazdaság a bruttó hazai termék (GDP) termeléséhez 3,8%-os aránnyal járult hozzá 2016-ban. A hazai bruttó hozzáadott ... Bővebben »