Tőzsdehírek
2016. október 24. 10:43
Kiemelt témák:  Deutsche Bank    BREXIT    Olaj    Elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Technikai elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat

vtsz számok listája

Hasonló találatok a webről:

Adóváltozások 2016 - adózás: vtsz számok jegyzéke 2015/2016

Kötelező feltüntetni a számlán az SZJ-számot vagy TESZOR-kódot? A válasz: nem kötelező. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII ... Bővebben »

Kombinált Nómenklatúra - Központi Statisztikai Hivatal

Tájékoztatásul közöljük, hogy áruosztályozással összefüggő kérdésekben nem a Központi Statisztikai Hivatal hanem a Nemzeti Adó-és Vámhivatal az ... Bővebben »

VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?

A NAV (APEH) egyértelmű állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a számlákon már nem kell ... Bővebben »

Segítség adószám ellenőrzéshez, számla ellenőrzéshez, vagy ...

Összes hazai cég adószám alapján is! Online cégkereső: tevékenység, cím, cégnév, adószám szerint. Számla ellenőrzés adószám alapján.. Bővebben »

Raktárkezelő és készletnyilvántartó program összehasonlítása

Raktárkezelő és készletnyilvántartó program összehasonlítása: Vissza: A fő különbség a két típusú program között, hogy a raktárkezelő program ... Bővebben »

Adóváltozások 2016 - adózás: Megbízási díj kalkulátor

A megbízási díj tervező kiszámítja a levonandó adót és járulékokat, bemutatja, hogy mekkora költség terheli a céget. Bővebben »

Kulcs-Ügyvitel Tudásbázis » Termékek importálása

Bővebben »

Adóváltozások 2016 - adózás: Cafeteria és ajándékutalvány ...

Az idén a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP), valamint az Erzsébet utalvány volt a cafeteria-rendszer legnépszerűbb eleme, és míg nyugdíjpénztári juttatást ... Bővebben »

Ügyviteli Világítótorony - Mit-Hogyan?

Környezetvédelmi termékdíj változások Környezetvédelmi termékdíj mellett a csomagolási és reklámhordozó papír termékdíjakat is kezel a rendszer. Bővebben »