Tőzsdehírek
2014. december 20. 23:55
Kiemelt témák:  Rubel    Oroszország    Alapkamat    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Facebook    Infláció

vtsz számok listája

Nincs találat honlapunkon. Hasonló találatok a webről:

Adózás 2015 , adóhírek !: vtsz számok jegyzéke 2013/2014

11/20/2012 · Külföldi illetőségűnek fizetett osztalék: nem kell a kifizetőnek osztalékadót levonnia az osztalék azon része után, amelyet a külföldi ill... Bővebben »

VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?

A NAV (APEH) egyértelmű állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék szám) számokat a számlákon már nem kell ... Bővebben »

Segítség adószám ellenőrzéshez, számla ...

Összes hazai cég adószám alapján is! Online cégkereső: tevékenység, cím, cégnév, adószám szerint. Számla ellenőrzés adószám alapján.. Bővebben »

NAV - Az SZJ-szám és a TESZOR-kód szerepe a számlázásban

A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Bővebben »

Adózás 2015 , adóhírek !: Lakásfenntartási ...

4/20/2012 · A lakásfenntartási támogatás összegének kiszámítása 2012-2013 -ra: Mikortól folyósítják a támogatást? A lakásfenntartási támogatás új ... Bővebben »

Hírek, Változások listája - AXEL PRO Számlázó ...

Hírek, változások Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal bővítjük, hogy mégtöbbet nyújtson Ön és cége számára! Bővebben »

NATURASOFT Készlet és Számla Start programfrissítés ...

Frissítések letöltése NATURASOFT Készlet és Számla Start programhoz, verziók közötti változások áttekintése. Bővebben »

Vendégkönyv - VasLap

Vaslap Vendégkönyv. Kedves Látogatónk! Itt teheti fel - nyilvánosan - a kérdését, illetve írhat információkat a többi látogató részére. Bővebben »

Népszerű tartalmak

Utoljára keresett