TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. július 5. 06:35
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Alapkamat     Brexit    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus

Élősertés árak

Hasonló találatok a webről:

Csökkent az élő sertés átvételi ára - Magyar Mezőgazdaság
2020. márc. 24. - Az elmúlt napokban csökkent az élő sertés átvételi ára, amely az afrikai sertéspestis miatt korábban csúcsokat döntött. Eközben a húspiacon ... Bővebben »
Csökkent az élő sertés átvételi ára - hirado.hu
2020. márc. 24. - Az elmúlt napokban csökkent az élő sertés átvételi ára, amely az afrikai sertéspestis miatt korábban csúcsokat döntött. Eközben a húspiacon ... Bővebben »
Sokáig lehet magas az élősertés ára - Magro.hu
2019. aug. 31. - Ez a megnövekedett kereslet pedig kihat az élő sertés árára is. Január óta a magyar élősertés-árak közel 35 százalékkal nőttek, Éder Tamás ... Bővebben »
Egekben a sertéshús ára: most kiderül, miért adják ilyen drágán a ...
2020. máj. 13. - Ahogy a portál írja, tavaly nyáron kezdett emelkedni az élő sertés ára az üzletekben egyből megdrágult a hús. Igaz akkor még egy kiló combért, ... Bővebben »
Megdöbbentő számok: nagyot változott a sertés felvásárlási ára ...
2020. ápr. 27. - Ez az árakban is megjelent, és mintegy 50%-kal magasabb áron határozta meg az élő sertés árát, vagyis ennyivel nőtt egy év alatt a vágóhidak ... Bővebben »
Folyamatosan drágul az élő sertés - Agrotrend.hu
2019. júl. 5. - Jelentősen megemelkedtek az élő sertés felvásárlási árak. A vásárló ebből annyit érez, hogy a szaküzletekben, bevásárlóközpontokban az ... Bővebben »
heti-aru-sertesek - Hunland
HETI PIG ÁRAK. INFORMÁCIÓS CÉLOKRA. Az alábbi árak nem hivatalos ajánlatok. Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek. Az egyes ajánlatokért forduljon ... Bővebben »
Enyhén csökkent az élő sertés ára - Világgazdaság
2020. márc. 24. - Az élő sertés jelenlegi ára Zsótér László tapasztalatai szerint kilónként 520-530 forint körül alakul, ami a csúcshoz képest 20-30 forintos ... Bővebben »