Tőzsdehírek
2019. március 21. 23:37
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

étkezési búza ára

Hasonló találatok a webről:

Étkezési búza árak | Farmit
Étkezési búza árak · Étkezési rozs árak · Sörárpa árak · Olajrepce árak (EU/Matif) · Takarmánybúza árak · Takarmányárpa árak · Takarmányzab árak  Bővebben »
Malmi búza ár | Agrotrend.hu
Kevés étkezési búza terem, emelkedik a liszt ára, így a kenyérért is többet kell majd A BÉT áruszekciójában nem változott a malmi búza és a nagy olajtartalmú  Bővebben »
Búza átlagár - Magro.hu
Búza átlagárának változása. Búza felvásárlási átlagárak az elmúlt 30 napban. A grafikon a piactérre feltöltött búza eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott  Bővebben »
Búza - Apróhirdetés - Agroinform.hu
rakodóval.Az ár telefonos egyeztetéssel. phone Telefon: +36302353372. Árnélkül Étkezési búzát keresek 50 kg-os zsákos kiszerelésben. Mintának 120  Bővebben »
Búza termény felvásárlási árak - Fórum - Mezőgazdasági közösség ...
Jelenleg milyen árért kötik a takarmány és euro minőségü búzát az idei termésből? Azért kérdezem, mert jó egy hónap után újból szeretnének  Bővebben »
Terményárak - Terménypiacok - Agroinform.hu
Terményárak riasztás. CBOT: a búza ára az elmúlt három héten több mint 5%-kal csökkent. Rotterdam: a pálmaolaj ára az elmúlt két héten több mint 5%-kal nőtt  Bővebben »
Lendületes emelkedésben a búza ára | Agrárium, mezőgazdaság és ...
2018. márc. 8. Legnagyobbat a kenyérnek való gabona ára emelkedett az utóbbi forgott az étkezési búza Magyarországon: átlagosan nettó 50 ezer forintért  Bővebben »
Gabona átlagárak 2019 - Bet site - Bét
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap  Bővebben »
Búza árfolyam | PORTFOLIO.HU
Búza árfolyama. Folyamatosan frissülő árfolyamadatok, nyitó- és záróárfolyamok, nyersanyagpiaci hírek és elemzések egy helyen. Bővebben »

Utoljára keresett