TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. november 29. 12:33
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

BKV sztrájk

Hasonló találatok a webről:

BKV-sztrájkok - – Wikipédia
A sztrájkon 20 szakszervezet jelezte részvételét. A BKV-sztrájkkal egyidejűleg a MÁV Zrt. VDSzSz Szolidaritás szakszervezete is bejelentette a korábban ...
2010. január 12-17. - A sztrájk - Vélemények pro és kontra a... - 2012 Bővebben »
Nem lesz BKV-sztrájk hétfőn
Nem lesz BKV-sztrájk hétfőn. Eredménnyel zárult a hetek óta tartó egyeztetés-sorozat a BKV vezetősége és a Cinkota Autóbusz Szakszervezet, a BKV Fürst ... Bővebben »
Elmarad a BKV sztrájk
Elmarad a BKV sztrájk Ma délután megállapodtak a tárgyaló felek az öt százalékos bérfejlesztésről Több hetes egyeztetés-sorozatot kö. Bővebben »
Tájékoztató: bértárgyalás és sztrájk - BKV.hu
Tájékoztató: bértárgyalás és sztrájk. Fenyegetettség a BKV Rt-nél. A BKV Zrt. menedzsmentje visszautasítja azokat a hamis állításokat, hogy a kialakult ... Bővebben »
Holnap: megegyezés vagy sztrájk - Budapest - BKV.hu
Holnap: megegyezés vagy sztrájk. Szerdán folytatódnak a tárgyalások a szakszervezetek és a BKV vezetése között. A BKV Zrt. vezetése az elmúlt hetekben is ... Bővebben »
Teljes lesz a BKV-sztrájk, újabb szakszervezet csatlakozott
Csatlakozik a meghirdetett BKV-sztrájkhoz az Egységes Közlekedési Szakszervezet, amely ezt levélben közölte is a cégvezetéssel. A közlekedési vállalat két ... Bővebben »
BKV-sztrájk - hvg.hu
Teljes összeomlást hozhat a BKV-sztrájk, így képzelik a szakszervezetek. Az első napon nem is lehet majd érezni a sztrájkot, de aztán bekeményítenek. Bővebben »
Elkezdődött a BKV-sztrájk előkészítése - Portfolio.hu
2020. febr. 17. - Eredménytelenül zárult a BKV-nál február 14-én – múlt hét pénteken – a sztrájk előszobájának számító kollektív munkaügyi vita első fordulója ... Bővebben »
Sztrájk jöhet a BKV-nál - Portfolio.hu
2021. márc. 25. - Ha nem sikerül a megállapodás, sztrájk következhet, írja az ATV. Március 19-én a BKV szakszervezetei 6 százalékos bérfejlesztési és 10 ... Bővebben »
Még mindig nincs megállapodás a BKV-nál, sztrájk jöhet - 24.hu
2021. márc. 20. - Béremelést kérnek a BKV szakszervezetei, sztrájk jöhet, Továbbra sem sikerült megállapodnia a BKV vezetésének a szakszervezetekkel. Bővebben »