Tőzsdehírek
2018. szeptember 26. 15:27
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Csutortok

Hasonló találatok a webről:

Csütörtök. - Hajónapló

Tegnap megvolt a műtét utáni utolsó kontroll, a sebem begyógyult, minden a legnagyobb rendben van, sem tampon, se ragtapasz nincs már és a víz se árt már neki. Mondjuk a Dunában nem úszkálok ezzel a füllel, de ingerenciám sincs rá, tegnapelőtt már azt fontolgattam, hogy flanel pizsamára váltok… Bővebben »

Csütörtök. - Hajónapló

Végre IGAZÁN tavasz van. Zeng a madárdal a kertben, csigák rohangásznak mindenütt, vigyázni kell a kutyasétáltatáskor az erdőben, hogy ne tapossam agyon őket, kibújtak mindenféle virágok és elkezdtem kikapálni a komposztáló környékén a csalánt, mert ha most nem intézem el őket, villámgyorsan… Bővebben »

Sárban fetrengve hallgattuk az Iron Maident - origo.hu

Az eső megtette a hatását, de az égvilágon senkit nem zavart. Lüktetett a VOLT csütörtökön is. Bővebben »

Csütörtöki menü - HOLMENUZZEK.HU

Brokkoli krémleves. A: Bolognai rakott makaróni. B: Zúzapörkölt, tészta. C: Almafőzelék, párizsi csirke. Minden nap a leves cserélhető Zöldséglevessel!! Bővebben »

Csütörtök, január 24. | Mit nézzünk ma a tévében?

A bűn serege (Cinemax, 20.00) című francia háborús drámát a 2010-es Titanic Filmfesztiválon már láthatta a többé-kevésbé értetlen ifjú, magyar... Bővebben »

Autó: Képgaléria: A 10 legfontosabb autópremier …

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig … Bővebben »

Ünnepnapok Nagy-Britanniában | London Kalauz

Koszi szepen az infot! Vegre valaki aki tudott normalis felvilagositast adni,nem csak beszel vagy is ir a nagyvilagba hogy ez van meg az van igy meg ugy kell csinalni,es kozben senki nem ert semmit! Bővebben »

LOCKED ROOM BUDAPEST - A legnépszerűbb …

A világ egyik első szabadulós játékaként a Locked Room az egyik legelső szereplője a hazai szabaduló szobáknak. A Locked Room-ot két alkalommal is, 2013-ban és 2014-ben is az Ország Legjobb szabaduló szobájának választották, minden alkalommal amikor meghirdetésre került a szavazás. Bővebben »

Kanadai Magyar Hírlap – Megszületett hát a döntés… – A ...

Megszületett hát a döntés, hol tarthat ünnepséget közösen a demokratikus ellenzék. A helyszín remek választás, legszebb reményeimet is felülmúlja, hiszen egy kedvezőtlenebb széljárás esetén a közös ünnepet el lehetett volna éppen vinni Kőbányára is, éppen elfért volna a tömeg a Pataky István téren – a nyilasok által kivégzett névadó … Bővebben »