Tőzsdehírek
2018. november 21. 19:58
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Csutortok

Hasonló találatok a webről:

Csütörtök. - Hajónapló

Tegnap megvolt a műtét utáni utolsó kontroll, a sebem begyógyult, minden a legnagyobb rendben van, sem tampon, se ragtapasz nincs már és a víz se árt már neki. Mondjuk a Dunában nem úszkálok ezzel a füllel, de ingerenciám sincs rá, tegnapelőtt már azt fontolgattam, hogy flanel pizsamára váltok… Bővebben »

Csütörtök. - Hajónapló

Egyszer elhatároztam, hogy építek egy vitorlás hajót, azon fogok lakni és oda megyek a világban ahova kedvem van. Erről szól ez a napló. Bővebben »

Sárban fetrengve hallgattuk az Iron Maident - origo.hu

Az eső megtette a hatását, de az égvilágon senkit nem zavart. Lüktetett a VOLT csütörtökön is. Bővebben »

Csütörtöki menü - HOLMENUZZEK.HU

Savanyú burgonyaleves. A: Szezámos hal, rizs, francia saláta. B: Meggyfőzelék, párizsi csirke. C: Búbos hús, rizs. Minden nap a leves cserélhető ... Bővebben »

Ünnepnapok Nagy-Britanniában | London Kalauz

Egy par dolog kicsit pontatlan. Angliaban a vallasi alapu unnepek a Karacsony (dec 25/26) es a Husvet pentek/hetfo. Punkosd nem unnep, rendes munkanap (felteve, … Bővebben »

LOCKED ROOM BUDAPEST - A legnépszerűbb szabadulós játékok ...

A világ egyik első szabadulós játékaként a Locked Room az egyik legelső szereplője a hazai szabaduló szobáknak. A Locked Room-ot két alkalommal is, 2013-ban és 2014-ben is az Ország Legjobb szabaduló szobájának választották, minden alkalommal amikor meghirdetésre került a szavazás. Bővebben »

Kanadai Magyar Hírlap – Megszületett hát a döntés… – A ...

De innen indult 2006-ban az a tüntetés is, mely az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján végképp sárba tiporta ötvenhat jószándékú népmozgalmának utolsó emlékét is, és bemutatta az utcákon azt, hogy milyen is volt a mai csőcselék elődje megvadult állapotában, éppen csak nem lövöldöztek. Bővebben »

Utoljára keresett