Tőzsdehírek
2019. július 19. 21:29
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Csutortok

Hasonló találatok a webről:

Csütörtök – Wikipédia
A csütörtök a hét szerda és péntek közé eső napja. Általában a negyedik nap, de azokban az országokban, ahol vasárnappal kezdődik a hét, az ötödik.
Bővebben »
Csütörtök (település) – Wikipédia
Csütörtök (másképp Csallóközcsütörtök, szlovákul Štvrtok na Ostrove, németül Csütörtök mindvégig fontos szerepet játszott a Felső-Csallóköz fejlődésében, ... Bővebben »
csütörtök - Wiktionary
Inflection (stem in -ö-, front rounded harmony). singular, plural. nominative, csütörtök, csütörtökök. accusative, csütörtököt · csütörtököket. dative, csütörtöknek ... Bővebben »
CSÜTÖRTÖK - MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR
Csütörtök angolul és Csütörtök kiejtése. Csütörtök fordítása. Csütörtök jelentése. MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR.
Bővebben »
Láttalak Csütörtök - 444
Az Árpád hídnál, ráadásul pont csütörtökön történt a Láttalak Csütörtök történetének leglilább látása. A Láttalak Csütörtök bemutatja: Hallottalak Csütörtök.
Bővebben »
csütörtök - Magyar etimológiai szótár - Kézikönyvtár - Arcanum
csütörtök – 'a hét negyedik napja'. Alakváltozatok: csetürtük, csütürtük, csetertük, csetertek, csötörtök, csütörtek. Szláv szóvendég: bolgár csetvrtok, horvát ...
Bővebben »
CSÜTÖRTÖK a Morri2-ben! - Morrison's 2
CSÜTÖRTÖK a Morri2-ben! Minden csütörtökön kiemelt akciókkal várunk a Morrison's 2-ben! Mire számíthatsz nálunk? Végre egy olyan szórakozóhely, ahol  ...
Bővebben »
Zöld csütörtök - a húsvét előtti héten és zöldet kell enni - Háztartás Ma
Zöld csütörtök: a keresztények az utolsó vacsorára emlékeznek, böjtölnek és ( lehetőleg) friss zöldeket esznek.Ha nem is vagy vallásos, ezeket te is eheted.
Bővebben »
csütörtök-angol fordítás-bab.la szótár
A(z) csütörtök szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul.
Bővebben »
Babonák napja, csütörtök: amikor a legnehezebb - Petőfi Irodalmi ...
A harmadik napon a legnehezebb, a harmadikon. Ácsorgok mélázva e kő-villany -szigeten: az Oktogonon. Csütörtök este van. Nem átkozom magam.