Tőzsdehírek
2019. július 19. 21:26
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Johetnek genmodositott elelmiszerek

Hasonló találatok a webről:

A génmódosítás vagy az ettől való mentesség a kifizetődőbb ...
2019. jún. 9. · Genetikailag módosított organizmusokkal (GMO) foglalkozó Forradalom a magyar krumpliföldeken: kánikulában is jól termő fajták jöhetnek miatt nem gondolja megfelelőnek a génmódosított élelmiszereket, és a GMO-k ...
Bővebben »
A világ leggyűlöltebb ételei: génmódosított élelmiszerek - 444
2015. febr. 23. · Csak 1999 és 2000 között az Egyesült Államokban több mint 16 súlyos bűncselekményt követtek el a génmódosított élelmiszerek ellenzői.
Bővebben »
PUSZTAI ÁRPÁD - BARDÓCZ ZSUZSA: A GENETIKAILAG ...
Gondolatok a génmódosított élelmiszerek kapcsán kialakult vitáról (Pusztai Árpád) ...is GM-mé válhat, vagy új, eddig nem létező GM-variánsok jöhetnek létre.
Bővebben »
Génmódosított élelmiszerek: mik a valós veszélyek? - Dívány
2010. szept. 1. · Létrejöhet a termesztett növényekkel, illetve a tenyésztett állatokkal történő Csak olyan GMO élelmiszer engedélyezhető, amely nem toxikus.
Bővebben »
GMO-élelmiszerek mellett érvelt, kirúgták - Index - Tudomány
2012. márc. 29. · GMO-élelmiszerek mellett érvelt, kirúgták - Menesztették Popp Józsefet, az Agrárgazdasági Kutató Jöhetnek a génmódosított burgonyák.
Bővebben »
GMO: Óriási lehetőségek és óriási veszélyek - Piac&Profit - A kkv-k ...
2013. jún. 22. · Hazánk GMO-mentes övezet, a napokban fokozott ellenőrzés kezdődött a miszerint különböző génmódosított (GMO) élelmiszerek lépik át a ...
Bővebben »
Génmódosított élelmiszerek
Génmódosított élelmiszerek egészségügyi hatásai: előnyök és kockázatok. Dr. Bódizs György. Rehabilitációs kórház, Kv. Orvos-igazgató ...
Bővebben »
GMO - a szükséges rossz? - Decathlon Blog - György Friderika
2017. aug. 1. · Tévhitek terjengenek a GMO-ról, melyeket ideje tisztázni! hogy genetikailag módosított élelmiszerekkel futunk össze, óriási felháborodást keltve ezzel. hoznak létre, amely a természetben gyakorlatilag nem jöhet létre.
Bővebben »
GMO mentes Farm Tojás
A genetikailag módosított organizmus, röviden GMO olyan élő szervezetet változtatták meg, ahogy a természetben valószínűleg nem jöhet létre vagy a genetikailag módosított élelmiszerektől, illetve alapanyagoktól különböző okok miatt.
Bővebben »
GMO: Áldás vagy csapás? - Magro.hu
2013. júl. 4. · Nem sokkal később érkezett a hír, hogy GMO kutatásokért ítélték oda lényt hoznak létre, amely a természetben gyakorlatilag nem jöhet létre.