TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. december 5. 03:28
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

OTP Emda forum

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

Ajánljatok befektetési alapot! - Index Fórum
(jah persze én is meg az összes fórumtárs) ez is,mondom megnézem már mi lehet az oka,van benne otp EMDA,megnéztem a két alap görbéjét...lentvannak.csak ... Bővebben »
OTP Alapkezelő - OTP Supra Alap - OTP Bank
OTP Supra Alap. Nyíltvégű, nyilvános, abszolút hozam alap. Indulás: 2008. május 15. | Bloomberg kód: OTPSUDA HB Equity | ISIN azonosító: HU0000706379. Bővebben »
OTP Alapkezelő - Közlemények 2021
Szeptember - Tájékoztatás az OTP EMDA Euró Alapba Fektető Alap nyilvántartásba vételéről - Tájékoztatás az OTP Fundman Részvény Alap Kezelési Szabályzatának ... Bővebben »
OTP Supra Származtatott Befektetési Alap - Alapoldal - bamosz.hu
Alap neve: OTP Supra Származtatott Befektetési Alap. Befektetési sorozat megjelölése: ISIN: HU0000706379. Befektetési jegy devizaneme: HUF. Bővebben »
OTP Supra - Portfolio.hu
2010. okt. 7. - legfrissebb topikok Összes topik. 20:51. Akko fórum. 20:50. CoronaVirus. 20:49. EUR/ ... Bővebben »
Hatalmasat zuhant a Supra, mi lesz vele? Reagált az OTP
2020. márc. 12. - Nagyot esett a koronavírus-pánik és az orosz-szaúdi olajháború miatt több magyar befektetési alap, köztük az OTP Supra, a legnagyobb magyar ... Bővebben »
otp supra dollár alapba fektető alap - Befektetési alapok – Hozam ...
Az alap célja, hogy az OTP Supra Alap forintban számított teljesítményét lehető legjobban megközelítő teljesítményt biztosítson dollárban a befektetési jegy ... Bővebben »
Mit tudtak elérni az abszolút hozamú alapok egy olyan elképesztő ...
2021. jan. 11. - Az OTP Supra Alap árfolyamát negatívan érintették a fenti árfolyammozgások, A Menedzsment Fórum Kft. (mfor.hu) nem minősül a befektetési ... Bővebben »