TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. január 17. 17:32
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Amerikaitozsde

Hasonló találatok a webről:

amerikai tőzsde - Portfolio.hu
Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék. A magyar tőzsde viszont erős napot zárt. 2020. december 07. 22:00 Portfolio. frankfurt ... Bővebben »
Új történelmi csúcson zártak az amerikai tőzsdék - Portfolio.hu
2020. dec. 28. - Trump költségvetést finanszírozó döntése), így az amerikai tőzsdék nem meglepő módon történelmi csúcson fejezték be a hétfői kereskedést. Bővebben »
Az Amerikai Tőzsde Legfontosabb Jellemzői kereskedéshez
2020. aug. 26. - Érdekelnek az amerikai tőzsde árfolyamok, amerikai részvények és indexek, hogy mikor van az amerikai tőzsde nyitás és szünnapok? Olvasd ... Bővebben »
amerikai tőzsde - hvg.hu
Nagyon rossz időszakát éli most az amerikai tőzsde. Rövid időn belül újabb nagy esést szenvedtek el az amerikai indexek. Gazdaság hvg.hu 2018. február. 06. Bővebben »
Amerikai tőzsde cikkek - Privátbankár.hu
A tőzsdei befektetők továbbra is inkább annak örülnek, hogy közeleg a tömeges koronavírus-oltások kora, és nem azon szomorkodnak, hogy milyen pocsék is a ... Bővebben »
Amerikai tőzsde nyitvatartása, nyitvatartási ideje 2020-ban
2019. dec. 6. - A két nagy amerikai tőzsde a Nasdaq és NYSE (New York Stock Exchange) nyitvatartási idejét tekintjük át bejegyzésünkben. Bővebben »
New York Stock Exchange – Wikipédia
A New York Stock Exchange (NYSE, New York-i tőzsde) a New York-i tőzsde. Dollár-paritáson számolva ez a világ legnagyobb tőzsdéje. A parketten 2764 ... Bővebben »
Tőzsde – Wikipédia
A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac, olyan hely, ahol Az angol -amerikai típusú tőzsdék magánjogi alapon működő intézmények, amelyek ... Bővebben »
Nincs eufória az amerikai tőzsdén - Napi.hu
2020. nov. 6. - Indexcsökkenéssel nyitottak pénteken a főbb amerikai tőzsdeindexek, lefelé korrigálva a hét eleje óta gyűjtött mintegy 7,0 százaléknyi ... Bővebben »

Utoljára keresett