Tőzsdehírek
2019. május 21. 04:50
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Bányában

Hasonló találatok a webről:

Az utolsó működő földalatti magyar bányában jártunk
Ezek a bányászok fiatal koruk óta dolgoznak a föld alatt. Váltani már nem tudnának, sőt örülnek, ha a nyugdíjukig nem zárják be a munkahelyüket. Bővebben »
Bánya leg-leg-leg: bányászati rekordok a nagyvilágból
A világ országaiban számos eltérő jellegű bánya található. Általában a kitermelt alapanyag szerint csoportosítják ezeket, ám cikkünk szempontjából sokkal  Bővebben »
Rejtvénylexikon keresés: bányában van - Segitség rejtvényfejtéshez
Rejtvénylexikon keresés: bányában van. betű kell a kereséshez | írd be a keresendő kifejezést. Keresés: bányában van. ‹‹ Vissza. 2 találat [ 1 ]. bányábanvan. Bővebben »
Rejtvénylexikon keresés: kocsi a bányában - Segitség ...
Rejtvénylexikon keresés: kocsi a bányában. kereséshez | írd be a keresendő kifejezést. Keresés: kocsi a bányában. ‹‹ Vissza. 1 találat [ 1 ]. Kocsi a bányában. Bővebben »
11 túlélőt találtak az orosz bányában - Origo
Szerda reggel élve találtak 11 bányászt a közül a 13 közül, akik a Rosztov megyei Zapadnaja bányában rekedtek a föld alatt hat napja. Egy társuk meghalt   Bővebben »
Robbanás egy cseh bányában, tizenhárman meghaltak - Origo
2018. dec. 21. Sújtólégrobbanás történt egy csehországi bányában csütörtök éjszaka, 13 bányász meghalt, és tizen megsérültek – jelentette CTK  Bővebben »
Bánya, | A Pallas nagy lexikona | Reference Library - Arcanum
Bánya, a hasznosítható ásványok nyerésére szolgáló és egymással összefüggő földalatti vagy fölszíni műveletek összesége. A hasznosítható ásványok  Bővebben »
Megtalálták az uráli bányában rekedt építőmunkások holttestét | 24.hu
2018. dec. 23. Megtalálták a Permi területen fekvő Szolikamszkban található káliumbányában rekedt kilenc építőmunkás holttestét, a bányában tűz volt,  Bővebben »
Robbanás történt egy csehországi bányában, sokan meghaltak | 24.hu
2018. dec. 21. Sújtólégrobbanás történt egy csehországi bányában csütörtök éjszaka, tizenhárom vájár meghalt – jelentette CTK hírügynökség. Bővebben »
Az utolsó működő földalatti magyar bányában jártunk | HÁTSÓ ...
2016. szept. 20. Bővebben »