TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 26. 15:05
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Bérleti díj vtsz

Hasonló találatok a webről:

TEÁOR 6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása ...
TEÁOR 6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése | TEÁOR számok 08. Bővebben »
VTSZ, SZJ vagy TESZOR? A Számlán fel kell tüntetni?
MagyarBrands díj LowCO2 minősítés A NAV (APEH) egyértelmű állásfoglalása szerint a vtsz (vámtarifaszám), illetve szj (szolgáltatási jegyzék Tudni kell, hogy a vtsz és szj már megszűnt, ezek hatályon kívül lettek helyezve, azonban a ... Bővebben »
teszor 201209 - Ksh
a mobil lakások (lakókonténerek) elhelyezésére szolgáló területek üzemeltetése - a bérleti díj (lakbér) összegyűjtése - a közös tulajdonú lakóházak kezelése. Bővebben »
VTSZ számok jegyzéke - Online Ügyvitel
Vtsz szám, Leírás. 9706000000, Száz évnél idősebb régiség. 9705000000, Gyűjtemény vagy gyűjteménydarab. 9704000000, Nem forgalomra szánt bélyeg,  ... Bővebben »
8438-as vámtarifaszám (VTSZ) árucsoport - Vámtarifaszám.hu
Más élelmiszeripari termék vagy ital előállítására szolgáló gép (kiv. sütőipari gép, makarónit, spagettit vagy hasonló árut készítő gép, édesipari terméket, kakaót ... Bővebben »
Vámtarifa szám kereső - VTSZ kalkulátor - EKAER.HU
Kezdje el gépelni a keresett termékcsoport nevét (például "marha"), ekkor a VTSZ-kalkulátor kiadja az elnevezéshez kapcsolódó vámtarifa-számokat. Bővebben »
Vámtarifa szám kereső 2020 (VTSZ jegyzék) - utdij.hu
Az online VTSZ, azaz vámtarifa szám kereső segítségével könnyen megkeresheti az adott áru, termék vagy szolgáltatás vámtarifa számát. Vámtarifaszámok ... Bővebben »
A cégautóra vonatkozó áfa szabályok 2019 – 1. rész - 5percAdó
2019. febr. 22. - Címkék: ÁFA, bérleti díj, cégautó, levonás, személygépkocsi, vtsz A személygépkocsit a vtsz. alapján határozza meg az Áfa tv, a fogalom a ... Bővebben »