TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. január 16. 13:49
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Backend

Hasonló találatok a webről:

Frontend fejlesztő, backend fejlesztő - mi micsoda? - online Java ...
2017. szept. 5. - Ha lefordítjuk a szavakat, akkor a frontend valaminek az elejét (első vége), a backend pedig a végét (hátsó vége) jelenti. Mégis honnan nézve? Bővebben »
Mi a Backend ? - Szótár - PC Fórum - PC Fórum
Backend. Egy adott rendszer alsóbb, a tényleges feldolgozást végző rétege. A back-end réteg feladata a front-end réteg felől érkező adatok feldolgozása, ill. a ... Bővebben »
Nem beszélem a nyelvedet: front-end vs. back-end - IThon.info blog
2019. aug. 26. - A front-end, az IT rendszerek legfelsőbb rétege, ami kapcsolatban van a felhasználóval, és a back-end, a rendszerek legalsó rétege, ami ... Bővebben »
Webfejlesztés – Front end vagy Back end? - RotiSoft
A webfejlesztők 2 típusa: Front end és Back end A vállalt munkák szerint létezik „ front end developer” és „back end developer”. Front end-nek számít minden, ... Bővebben »
Backend állások – No Fluff Jobs
Backend állásajánlatok - Java, PHP, Ruby, Python, Javascript, .NET, Node. Bérsávval és technológiákkal. Bővebben »
Backend Fejlesztő állás, munka - Profession.hu
részvétel portálok, webshopok, vagy weboldalak backend fejlesztésében együttműködés a frontend csapattal REST API-kat készítése és dokumentálása saját ... Bővebben »
Backend Developer állás, munka - Profession.hu
Develop and maintain backend software & API of web applications for measurement-devices Work with agile software development teams (Scrum) Alignment ... Bővebben »
Java backend fejlesztő - Codecool
Négy hónapos Java backend fejlesztő kurzusunk alatt megismerkedsz a Java nyelv alapjaival, az objektumorientált programozással (OOP), ... Bővebben »
Front end and back end - Wikipedia
In software engineering, the terms front end and back end refer to the separation of concerns between the presentation layer (front end), and the data access ... Bővebben »
Frontend vagy backend fejlesztő keres többet? Melyik a nehezebb ...
2013. ápr. 22. - backend: a szerveren futó logika megírásáért felel, adatbázis kapcsolat, lekérdezések, üzleti logika, stb. frontend: a weboldal kinézetét ... Bővebben »