TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 3. 19:29
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Boxer

Hasonló találatok a webről:

Német boxer kutya fajtaleírás - Zooplus Kutya Magazin
A német boxer kutya jellemzői. Habár a Boxert manapság már elsősorban házikedvencként tartják, örző-,védő- és mentőkutyaként, de még kísérő- vagy ... német boxer kutya jellemzői - német boxer története - Tenyésztés és egészség Bővebben »
Bokszer (kutyafajta) – Wikipédia
Német bokszer (Deutscher Boxer). Bokser pręgowany 756.jpg. Fajtagazda ország, Németország. Osztályozás. Csoport, II. Pinscherek, schnauzerek ... Története - Külleme - Jelleme - Egészségi gondjai Kiadás éve: 2008 Fajtagazda ország: Németország Típus: 2.1 Masztiff típusú kutyák Bővebben »
Boxer - Kutyafajta Kalauz
2018. júl. 4. - Vannak, akik szerint a boxert jelleme az emberi természethez legközelebb álló kutyává teszi. Nos e kijelentés nyilván kissé szubjektív, hisz ... Bővebben »
Boxer - a tekintélyt parancsoló játékos védelmező - Kutya Magazin
2018. máj. 24. - A boxer egyik azon kutyafajtáknak, amelyek igencsak szélsőséges A boxert ráadásul a legkevésbé sem lehet hamis kutyának nevezni, ... Bővebben »
Mielőtt kutyát vennél - a Német Boxer! 7 szempont, amit gondolj ...
Bővebben »
(Német) Boxer Kutya [fajtabemutató] - YouTube
Bővebben »
Német boxer fajtaleírás: a csodás őrkutya és bébiszitter egyben - Az ...
2020. nov. 16. - A német boxer egy igazán szeretetre méltó kutya. Marcona külleme egy érző szívet takar. Imádja a gyerekeket és mindig vigyáz rájuk. Bővebben »
Champion-Box Boxer Kennel Hungary: A boxer jelleme - ATW.hu
A felnôtt boxert illetôen azonban már megoszlanak a vélemények. Az emberek egyik fele megütközik a boxer arcának nem mindennapi látványától – „de ronda,  ... Bővebben »
Német boxer (Deutscher Boxer) - Kutya-tár
2010. szept. 3. - Teste: A boxer erős, atletikus felépítésű kutya. Teste feszes, mellső lábai, hátsó lábai, háta és nyaka igen izmosak. Háta széles, erős és izmos, ... Eredeti neve: Deutscher Boxer Angol neve: German Boxer Eredeti feladata: Eredetileg harci kutya volt, később őr- és munkakutyaként alkalmazták Eredete: Ősei hatalmas, dogszerű kutyák lehettek. A modern boxer kialakítása a német tenyésztők érdeme: az 1890-es évek elej... Bővebben »
Boxer Club of Hungary - Német Boxer ... - Magyar Boxer Klub
BEMUTATJUK A BOXERT. Nem valószínű, hogy akad még egy olyan kutyafajta Magyarországon, amelyről annyi élesen ellentétes vélemény, s olyan sok tévhit ... Bővebben »

Népszerű tartalmak