TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. november 29. 05:48
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Buzaarak

Hasonló találatok a webről:

Búza átlagár - Magro.hu
A grafikon a piactérre feltöltött búza eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók alapján számított átlagos felvásárlási árakat ... Bővebben »
Kilőttek a búzaárak: kőkemény kenyérdrágulásra számíthatnak a ...
Kilőttek a búzaárak: kőkemény kenyérdrágulásra számíthatnak a magyarok. agrarszektor.hu 2021. augusztus 6., péntek 14:45 ... Bővebben »
Itt vannak a legfrissebb búzaárak! - Agroinform.hu
Itt vannak a legfrissebb búzaárak! 2016. augusztus 15., hétfő 13:02:32 / AKI. Szóljon hozzá Ön is! Az étkezési búza termelői ára 11 százalékkal, ... Bővebben »
Gabona átlagárak 2021 - Bet site - BÉT
A táblázatban szereplő havi átlagárak értelmezése: Az egyes határidős termékek határidős piacán az adott havi lejáratot (szállítási hónapot) megelőző hónap ... Bővebben »
Csúcson a búzaárak: nem utópia a 400 forintos kenyér - Népszava
2021. aug. 6. - A gabonatőzsdei rekordok és a feldolgozóipar kölségemelkedése miatt őszre akár négyszáz forint feletti kenyérárral is szembesülhetünk. Bővebben »
búza ára - Agrotrend.hu
Merre tovább búzapiac? Az időjárási szélsőségesek nem csak a termést rombolják, hanem a piaci előrejelzésekre is csapást mérnek. Bővebben »
gabonaárak - Agrotrend.hu
Legutóbb január végén írtam e rovatban a gabonaárakról. Akkori címe ma is aktuális: „Meddig tudja tartani magát a búzaár?” Pedig a helyzet 2020 05 ... Bővebben »
Eladó buza - Termény, takarmány - Magyarország - Jófogás
90 buza apróhirdetés az ország egész területén. Buza árak, buza olcsón, buza vásárlás a Jófogáson. Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
2 nappal ezelőtt - Európában a malmi búza 306,25 euróba, a kukorica 259 euróba, a repce 691,25 euróba, a takarmánybúza pedig 235,1 angol fontba került tonnánként a ... Bővebben »