Tőzsdehírek
2017. november 24. 04:47
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

cirok

Hasonló találatok a webről:

Egyéb gabonanövények termesztése|Digitális Tankönyvtár

A cirok összetétele a kukoricáéhoz hasonló azzal a különbséggel, hogy fehérjetartalma kissé magasabb, zsírtartalma pedig valamivel alacsonyabb. A ... Bővebben »

Cirok - Nyitólap

Az Euralis Kft kiváló minőségű, herbicid toleráns napraforgó, kukorica, cirok és repce hibrid vetőmagokat forgalmaz. Bővebben »

Vetőmag - gabonakutato.hu

A cirok 3-5 leveles állapotában juttatható ki, csírázás-gátló hatású a cirokra is, ezért csak egyenletesen kikelt és fejlett növényállomány ... Bővebben »

Cirok termesztése - Fórum - Mezőgazdasági közösség ...

11/6/2017 · Mezőgazdasági fórum, közösség, értékes információk elsőkézből, gazdákról itt: Agroinform.com Bővebben »

Cirok - gluténmentes kenyérsütés, popcirok

A cirok gluténmentes gabona és kiválóan használható a gluténmentes kenyérsütéshez. De nem csak gluténmentes kenyér készül belőle. Mond valamit a popcirok? Bővebben »

Cirok, szudánifű - Primag Kft - Príma Mag

Ismerje meg a cirok és a szudánifű termesztésének titkát és szerezze be a szükséges vetőmagot a Primagtól! Kérjen egyedi ajánlatot: primag@primag.hu Bővebben »

Mire jó a cirokliszt? - HáziPatika

A cirok, vagy más néven, cil, cirköles, a pázsitfűfélék családjába tartozik. Egyik ősi gabonafélénk, és csak kevesen tudják, ... Bővebben »

Termékismertető - euralis.hu

Az Euralis Kft kiváló minőségű, herbicid toleráns napraforgó, kukorica, cirok és repce hibrid vetőmagokat forgalmaz. Bővebben »