Tőzsdehírek
2019. január 21. 21:29
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Jelenléti ív nyomtatvány

Hasonló találatok a webről:

Jelenléti ív minta letöltés 2018 - szerzodesminta.eu

Jelenléti ív minta 2018. Jelenléti ív vezetése kötelező minden vállalkozás számára. A munkáltatónak kötelező nyilvántartani a munkavállalók munkában töltött idejét, a szabadságok valamint a távollétek napjait. Ez a nyilvántartás legegyszerűbben a jelenléti ív vezetésével oldható meg. A jelenléti ív vezetése történhet a hagyományos kézi módszerrel vagy ... Bővebben »

SZERZŐDÉS MINTA - Szerződés minta és nyomtatvány minta ...

Szerződés minta letöltés - Oldalunkról az alábbi szerződés minta és nyomtatvány minta tölthető le: munkaszerződés minta, munkaköri leírás minta, felmondás, munkaviszony felmondása, felmondólevél, jelenléti ív, pénzkezelési szabályzat, számviteli politika szabályzat, megbízási szerződés és még sok iratminta, amely szükséges lehet minden vállalkozás számára. Bővebben »

Letölthető iratminták - FRAME Könyvelő és ...

A FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda az elmúlt 20 év során Csongrád megye egyik vezető könyvelő cégévé nőtte ki magát komplex könyvelési és jogi szolgáltatásai révén. Bővebben »

Meghatalmazás minta 2016 - Nyomtatvány minta letöltés 2016

Meghatalmazás minta 2016 - Általános meghatalmazás minta letöltés 2016. Számtalan esetben kell eseti vagy általános meghatalmazást készítenünk, ha mi magunk nem tudjuk elintézni különböző ügyeinket, és ezért azt mások segítségével oldjuk meg. Ezért meghatalmazás segítségével különböző jogokat, és a nevünkben való eljárást, ügyintézést tehetünk ... Bővebben »

FELMONDÁS MINTÁK 2018 - konyvelohirlap.hu

Felmondás a munkáltató részéről. A munkaviszonyt a munkáltató felmondással megszüntetheti. Bizonyos esetekben viszont a munkáltató a fennálló munkaviszonyt nem szüntetheti meg, ellenkező esetben ennek súlyos munkaügyi bírság lehet a következménye. Bővebben »

Nyomtatványbolt a közeledben! Térkép és tudakozó! - 1 ...

A magyar tulajdonosi hátterű NYOMELL Kft. 1991. óta növekszik töretlenül, köszönhetően a vevőink professzionális kiszolgálását célzó elkötelezettségünknek. Bővebben »

Gépkocsi költségek – I. (ha a kocsi saját tulajdonban van ...

Tisztelt Szakértő! 3 műszakos munkarendben saját gépjármű használatát 9 Ft/km költségtérítéssel támogatja egy cég. De a km számításnál nem a lakóhely pontos lakcíme és a munkahely pontos címe közötti távolságot veszi figyelembe, hanem a lakóhely közigazgatási határa, és a munkahely közigazgatási határa közötti távot, ami +15-20 km különbséget jelent ... Bővebben »

pedagógus bértábla 2018/2019 szeptember - Hírsztráda ...

pedagógus bértábla 2018/2019 szeptember Elérkezett a szeptemberi béremelés ideje a tanárok, tanítók, óvodapedagógusok számára. A bejelentett fokozatos emelési program ezzel elvileg nem áll le, a következő emelés 2017 szeptemberében várható. Bővebben »

Bérprogram a Kulcs-Soft-tól 50 fő alatti bérszámfejtésre

Ez az amit keres? Ideális választás bérszámfejtésre a Kulcs-Bér ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre. Bérszámfejtési, vagy egy programon belül bérszámfejtési és munkaügyi feladatok elvégzésére keres egy egyszerűen kezelhető, logikusan felépített megoldást Kisebb létszám bérszámfejtése esetén is fontos, hogy bérprogramja a lehető legtöbb automatizmussal ... Bővebben »

Nemzeti Jogszabálytár - njt.hu

a 2014–2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről Bővebben »

Utoljára keresett