TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. október 30. 00:20
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Kárpótlási

Hasonló találatok a webről:

Kárpótlás - Igazságügyi Információk
Kárpótlás. A politikai rendszerváltások idején törvényszerűen merül fel a múltbeli sérelmek kiigazítására, illetve a sérelmek következményeinek enyhítésére ... Bővebben »
Kárpótlási jegy – Wikipédia
A kárpótlási jegy fogalmát az 1991. évi XXV. a tulajdonviszonyok rendezése érdekében, az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott  ... Bővebben »
Magyarország a XX. században / Kárpótlás
A kárpótlás törvénybe foglalását hosszú politikai viták előzték meg. A választások későbbi győztese, az MDF 1989 októberében közreadott programjában a volt ... Bővebben »
Magyarország a XX. században / Kárpótlás
A kárpótlás törvénybe foglalását hosszú politikai viták előzték meg. A választások későbbi győztese, az MDF 1989 októberében közreadott programjában a volt ... Bővebben »
Kpt. - 1991. évi XXV. törvény a tulajdonviszonyok rendezése ...
(2) A kárpótlási jegy bemutatóra szóló, átruházható, a kárpótlás összegének megfelelő, az állammal szemben fennálló követelést névértékében megtestesítő  ... Bővebben »
Kárpótlási jegyek - Bet site
A Kárpótlási jegy az állammal szemben fennálló követelést névértékben megtestesítő értékpapír. Bővebben »
Kaphatnak még valaha valamit is a kárpótlási jegyesek? - mfor.hu
2019. júl. 31. - Az új módit természetesen a kárpótlási jegyek tulajdonosai is érzékelték és értelemszerűen szerették volna megtudni, mire számíthatnak. Bővebben »
2.5 A kárpótlási földalap és a kárpótlási eljárás - Földjog és földügyi ...
A Kárrendezési Hivatal az egyes nagyüzemek területére benyújtott aranykorona igényről értesítette az érdekelt nagyüzemeket. A mezőgazdasági nagyüzem ... Bővebben »
Föld- és területrendezés 2., Agrárvilági fordulatok, magyar reformok ...
2.8 Földtulajdon-viszonyok átalakítása kárpótlással (harmadik földreform) 1992 . évi XXXII. törvény, amelyet rövidebben I., II., III. kárpótlási törvénynek is ... Bővebben »
Elhúzódó kárpótlási ügyek - Folyamatos múlt - Magyar Narancs
Tizennégy évnyi halogatás után idén várhatóan lezárul a kárpótlási folyamat legtöbbet vitatott fejezete, az életüktől és szabadságuktól politikai okból ... Bővebben »