Tőzsdehírek
2015. május 22. 19:33
Kiemelt témák:  Quaestor    Buda-Cash    Technikai elemzés    OTP    BUX    Benzin ár    Svájci frank    Olaj    Euro Forint    Infláció    Alapkamat

közalkalmazotti bértábla 2014

Nincs pontos találat. Hasonló találatok a webről:

A köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti ...

A Közszolga.hu-t elsősorban az olvasók írják. Eddig 8052 felhasználó regisztrált a portálon. Írj Te is hozzászólásokat, híreket, fórumtémákat! Bővebben »

Közalkalmazotti illetménytábla 2014 (bruttó/nettó ...

Elégedett-e a szociális ágazati pótlék Önre eső mértékével? Igen. 0% Bővebben »

Pedagógus bértábla 2015: béremelés, pótlékok, pedagógus ...

Pedagógus bértábla 2015: béremelés, pótlékok, fizetési fokozatok, életpályamodell a pedagógusoknak. 2015-ben eltolják a pedagógusok béremelését, mivel ... Bővebben »

Utazási kedvezmény 2015: tudjon meg mindent a ...

Utazási kedvezmény 2015: tudjon meg mindent a közalkalmazotti, nyugdíjas MÁV és Volán utazási kedvezményekről. Cikkünkben összefoglaljuk, hogy mi ... Bővebben »

A szabadság számítása a közalkalmazotti törvény (Kjt ...

A Közszolga.hu-t elsősorban az olvasók írják. Eddig 8053 felhasználó regisztrált a portálon. Írj Te is hozzászólásokat, híreket, fórumtémákat! Bővebben »

Kérdések / válaszok - Déri Tamás - Tanácsadó

Online állásközvetítő portál! ... (28.02.2015) Tisztelt Szakértő! Általános iskolában vagyok tagintézmény-vezető, jelenleg heti 6 órában tanítok, 2 ... Bővebben »

Minimálbér 2013 / 2014 - Nettó bér 2013 - Minimálbér ...

Közalkalmazotti munkaviszony nyugdíj mellett 2013-2014: megbízási és vállalkozási jogviszony. A közszférában alkalmazandó nyugdíjpolitikai elvekről ... Bővebben »

Top Kalkulátorok 2013 / 2014 - Számoljon velünk online! (tipp)

Top Kalkulátorok 2013 és 2014 évre. Számoljon velünk online, és másodpercek alatt megkapja kérdésére a megfelelő és pontos választ! Bővebben »

MZMSZ

Szeretnék érdeklődni afelől hogy hol keresnek harmóniatanárt (Tangóharmonika) Végzettségem:egyetem 7 éve tanítom a harmónikát a gyerekeknek. Bővebben »

Ne maradjon le a magyar osztalékról, akár 6% feletti osztalékhozam
Alapvetően a nyereségesen gazdálkodó cégek rendre osztalékot fizetnek a nyereség egy részéből. Abban az esetben, ha a cégek akvizíciót bonyolítanak, bővülnek, beruháznak, akkor van úgy, hogy az osztalékfizetés elmarad.

Apple, HP, Bank of America elemzés

Amerikai vállalatok beszálltak a devizahitelezésbe

Mibe érdemes beszállni?