Tőzsdehírek
2017. február 26. 11:23
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

közalkalmazotti bértábla 2014

Hasonló találatok a webről:

A köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti ...

A közszféra fizetései nem emelkednek 2015 januárjától. A köztisztviselői és kormánytisztviselői illetményalap továbbra is a 2008. évi szinten marad. Bővebben »

A köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti ...

Bővebben »

A közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény ...

Bővebben »

Pedagógus bértábla 2016/2017: béremelés, pótlékok ...

Pedagógus bértábla 2016 szeptember: béremelés, pótlékok, fizetési fokozatok, életpályamodell a pedagógusoknak. 2016-ban eltolják a pedagógusok ... Bővebben »

Közalkalmazotti illetmények ügyében határozott a Kúria ...

Illetményei meghatározásában támadt vita egy közalkalmazott és foglalkoztatója között. A peres ügy a Kúriánál kötött ki. Bővebben »

Cafeteria 2017 lakáscélú támogatás: így adhat adómentes ...

Cafeteria 2017 lakáscélú támogatás: 2017-ben is kérhető az adómentes lakáshitel támogatás a munkáltatótól, a cafeteria keretein belül. Munkáltatói ... Bővebben »

KIT Hírlevél: 2017/7., febr. 15.

A KIT hírlevél céljai: az információs és könyvtári szakmán belüli horizontális kommunikáció katalizálása, többszempontú és szokatlan szakmai ... Bővebben »

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara On-line

Biztonságos kapcsolat! Bejelentkezés után Ön biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül fog kommunikálni a szerverrel. Bővebben »