TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 8. 17:05
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Kriminalisztikai

Hasonló találatok a webről:

Kriminalisztika – Wikipédia
A kriminalisztika, a nyomozás tudománya; elsősorban bűnügyi, de emellett szabálysértési, Természetesen a kriminalisztikai ismeretek a nyomozáson túl ... Technika és taktika - Metodika Bővebben »
Kriminalisztika szak - Felvi.hu
KRIMINALISZTIKA MESTERKÉPZÉSI SZAK. 1. A képzés célja olyan, a kriminalisztikai szakterületet mélységében ismerő szakemberek képzése, akik az  ... Bővebben »
Kriminalisztikai szakértő szakirányú továbbképzés - Felvi.hu
kriminalisztikai szakértő szakirányú továbbképzés. Végzettségek. kriminalisztikai szakértő (szakterület megnevezésével). Képzési terület. jogi, államtudományi. Bővebben »
Kriminalisztikai szakjogász - Debreceni Egyetem
A képzés célja, hogy a jogalkalmazás különböző területén tevékenykedő jogászok a különleges szakértelmet igénylő kriminalisztikai szakkérdésekben kellő ... Bővebben »
Kriminalisztikai Szakértői Intézet
A Kriminalisztikai Szakértői Intézet végzi a kriminalisztika klasszikus szakterületeiként számon tartott fegyver-, nyom-, írás- és okmányszakértői tevékenységeket. Bővebben »
kriminalisztikai szakértő (szakterület megnevezésével) - Europass
kriminalisztikai szakértő (szakterület megnevezésével). Language. hu. Thematic Area: Személy- és vagyonvédelem. Course information; Qualification Awarded ... Bővebben »
kriminalisztikai szakjogász - Europass - Europa EU
Course information. A képzés célja, hogy a jogalkalmazás különböző területén működő jogászok a különleges szakértelmet igénylő kriminalisztikai ... Bővebben »
Fenyvesi Csaba: A kriminalisztika alapkérdései - Pécsi Határőr ...
elengedhetetlen eszköz a kriminalisztikai fegyvertár bevetése. Ahogyan a büntető eljárásjog anyagi büntetőjog nélkül egy él nyél nélkül,529 úgy is mondhatjuk, ... Bővebben »
Deák Ferenc Intézet - Kriminalisztikai szakokleveles rendvédelmi ...
A képzés célja: a büntetőjogi jogalkalmazás különböző területén működő szakemberek a különleges szakértelmet igénylő kriminalisztikai szakkérdésekben ... Bővebben »