TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. október 21. 19:53
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Max index grafikon

Hasonló találatok a webről:


Az indexek rovat a világ főbb tőzsdeindexeinek záró árát és a legutóbbi árhoz viszonyított változás mértékét tartalmazza. Oldalunkon az előző munkanapon ... Bővebben »

201,29. A 2017. december végi referencia államkötvény-sorozatok piaci forgalomban lévő állománya. MAX index. RMAX index. MAX Composite index. ZMAX index. Bővebben »

2017. szept. 7. - MAX index jelentése, Mi a különbség a MAX, RMAX, CMAX, A grafikon vízszintes tengelyén a duráció van megadva években, a nyilak pedig az ... Bővebben »

2020. febr. 6. - A lépés azért is érdekes, hiszen a már bő két évtizede létező MAX Index magába foglalja az államkötvény-piac hosszú szegmensét is. Bővebben »

BUX Index statisztikák, mutatók Történelmi maximum: 55 306,5, 2021-10-15 Európa vezető tőzsdéin, új történelmi csúcsról rugaszkodott el a BUX index. Bővebben »

A 'RE/MAX Holdings Inc' szimbólum információs oldala törzsadatokkal, árfolyamadatokkal, Equity Indices - Goldman Sachs Commodity Index Futures ... Bővebben »

Bővebben »