TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 7. 22:21
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Megoldhatatlan

Hasonló találatok a webről:

megoldhatatlan - A magyar nyelv értelmező szótára - Kézikönyvtár
megoldhatatlan [g-o] melléknév -ul, -abb, (régies) megoldhatlan (gyak. túlzó). 1. ( ritka) Olyan <megkötött dolog>, amelyet nem lehet megoldani (1), kioldani. Bővebben »
Megoldhatatlan szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban
2019. nov. 11. - Megoldhatatlan szó jelentése: 1. Ki nem bontható (csomó, kötés), amelyet nem lehet kibogozni. Bővebben »
megoldhatatlan – Wikiszótár
Magyar. Kiejtés. IPA: [ ˈmɛɡolthɒtɒtlɒn]. Melléknév. megoldhatatlan. Etimológia. megold + -hatatlan. Fordítások. angol: defy solution (en), insolvable ( en), ... Bővebben »
MEGOLDHATATLAN - MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR
Megoldhatatlan angolul és megoldhatatlan kiejtése. Megoldhatatlan fordítása. Megoldhatatlan jelentése. MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR. Bővebben »
MEGOLDHATATLAN-angol fordítás-bab.la szótár
A(z) megoldhatatlan szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Bővebben »
Mit kezdjünk a megoldhatatlan problémáinkkal - Pálferi (részlet ...
Bővebben »
megoldhatatlan szinonimái - Szinonima Szótár
"megoldhatatlan" szinonimái: kilátástalan, reménytelen, javíthatatlan, menthetetlen, helyrehozhatatlan, kétségbeejtő, esélytelen, felejtős. + ! Szó vagy kifejezés ... Bővebben »
"Aki megtanult egy megoldhatatlan... - Pálferi - palferi.hu - Facebook
Gottman azt mondja: azoknak a pároknak a kapcsolata működött hosszú távon, akik megtanultak megoldhatatlan problémákkal együtt élni. Ez nem beletörődés! Bővebben »
Hogyan kezeljünk megoldhatatlan problémákat? - Piac&Profit - A ...
Ép bőrrel túléli a pfuj-pfuj szakaszt. Saját testével védi a csoport tagjait. De nem segít. És nem is irányít. Támogatni, támogat. Biztosítja a résztvevők védelmét és ... Bővebben »
megoldhatatlan - Idézetek
A gazdasági világválságon a fejlettek óriási áldozatok árán túl fognak vergődni, de a közepesen fejlett világ - the rest of the world - meredeken hullik a ... Bővebben »

Utoljára keresett