TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. július 5. 06:49
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Alapkamat     Brexit    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus

Mezotelioma

Hasonló találatok a webről:

Mezotelióma tünetei és kezelése - HáziPatika
2016. nov. 21. - A mezotelióma alapvetően ritka ráktípus, de veszélyessége miatt ismert betegségnek számít. A nemzeti rákregiszter adatai szerint hazánkban ... Bővebben »
Amit a mezoteliómáról tudni érdemes - Medical Online
2018. márc. 29. - Egyre nagyobb figyelem fordul egy ritka rákos megbetegedés, a mezotelióma felé, amelynek jellemzője a hosszú, 20-40 éves lappangási idő. Bővebben »
Amit a mezoteliómáról tudni érdemes... - boehringer-ingelheim.hu
A mezotelióma egyfajta rákos megbetegedés, amely leggyakoribb kiváltó okának az azbesztet tartják. A betegség a belső szervek felszínét borító hártyát ... Bővebben »
Évtizedekig lappangó kórt okoz, majd öl az azbeszt - WEBBeteg
2019. szept. 26. - A mezotelióma egy olyan ritka daganatos kór, aminek rendkívül hosszú - 20-40, de akár 50 év is lehet - a lappangási ideje. Nehéz ... Bővebben »
A mezotelióma sikeres kezeléséhez vihet közelebb az Országos ...
2016. jan. 12. - Egy eddig gyógyíthatatlan daganattípus, a mellkasi mezotelióma jobb megismeréséhez vezethetnek azok a kutatások, amelyeket az ELTE ... Bővebben »
Tudja, mi a mezotelióma? Pedig kellene! - Népszava
2018. márc. 29. - A mezotelióma egyfajta rákos megbetegedés, amely leggyakoribb kiváltó okának az azbesztet tartják. A betegség a belső szervek felszínét ... Bővebben »
Úttörő eredmények a mellkasi mezotelióma kutatásában - Innotéka
Úttörő eredmények a mellkasi mezotelióma kutatásában. Egy eddig gyógyíthatatlan daganattípus jobb megismeréséhez vezethetnek azok a tavaly év végén ... Bővebben »
mezotelioma - Rákgyógyítás
A ritka daganatos betegségnek rendkívül hosszú a lappangási ideje és nehéz azt diagnosztizálni. A betegség kialakulásáért legtöbbször az azbeszt, egy ... Bővebben »
mezotelioma - eduline.hu
mezotelioma. Rákot kapott az iskolától. Közoktatás Eduline 2009. április. 18. 12: 59. Rákot kapott az iskolától. Egy brit tanárnő azt állítja, hogy a tanintézetek ... Bővebben »
mezotelióma - hvg.hu
mezotelióma. Meghalt az azbesztper utolsó felperese - Gazdaság hvg.hu 2017. május. 29. 17:23. Meghalt az azbesztper utolsó felperese. Összesen nyolcan ... Bővebben »

Utoljára keresett