Tőzsdehírek
2018. november 19. 10:37
Kiemelt témák:  Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Napraforgó napi ára

Hasonló találatok a webről:

Napraforgó ára - Fórum - Mezőgazdasági közösség ...

10/31/2018 · Az Agroinform.hu sütiket alkalmaz annak érdekében, hogy látgatóink releváns személyre szabott tartalmakat és információkat kaphassanak felhasználóbarát környezetben. Bővebben »

Napraforgó - Apróhirdetés - Agroinform.hu

Cégünk napi áron vásárol telephelyen illetve beszállítva napraforgót.Pontos árat a hely ismeretében tudunk adni. ... A képeken látható csíkos napraforgó eladó egyben vagy kisebb kiszerelésekben egyaránt, igény szerint zsákoljuk is.Összesen kb. 150 q, száraz, tisztított,... Bővebben »

Az olaj után fordul a napraforgó is - Napi.hu

Tavasszal ugyanis még bőven százezer forint felett járt a napraforgó tonnánkénti szabadpiaci ára és a tőzsdei jegyzése is, sőt akadt, aki le tudta kötni a terményét 120 ezerért is. ... Napi.hu Konferenciák. Smart City Forum 2018. Lehetőségek és kihívások az okosváros-fejlesztésekben. 2018. december 11. Bővebben »

Napraforgómag vásárlás, feldolgozás, kereskedelem

Napraforgó magjának felhasználása. A napraforgó magját számos célra használják, így például lehet madáreleség, emberi rágcsálnivaló, sajtolhatnak belőle olajat, alkalmazzák gyümölcsök ízesítésére vagy gyógyszeralapanyagként. Értékét elsősorban zsírtartalma jelenti, … Bővebben »

Jó éve lehet a napraforgó-termelőknek - Napi.hu

A napraforgó a legbizonytalanabb növények közé tartozik, betegségekre fogékony, kedvezőtlen időjárás esetén nincsen az a Syngenta fajta és növényvédő szer amely megmenthetné az állományt a teljes vagy részleges pusztulástól. Bővebben »

Napraforgó | Syngenta

Kiemelkedően stabil termésszint és olajtermés. Tovább Subaro HTS; Sumiko HTS Bővebben »

Paleolit termékek: Paleolit napraforgó lecitin 300g ára:

Paleolit napraforgó lecitin 300g. A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz, nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejteknek, különösen a sejthártyának és az idegszövetnek. Bővebben »

Rice up termékek: Rice up barnarizs chips köles-napraforgó ...

Napi Akció ; Havi Akciók ... Adja le Rice up barnarizs chips köles-napraforgó 25g termékre rendelését, rendelése összekészítésre kerül és értesítést követően vehető át átvételi pontjainkon. Rice up barnarizs chips köles-napraforgó 25g ára: 165Ft. Bővebben »

Utoljára keresett