TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 23. 02:11
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Napraforgó napi ára

Hasonló találatok a webről:

Napraforgó ára - Fórum - Mezőgazdasági közösség - Agroinform.hu
Bővebben »
Terményárak - Napi.hu
(kiskereskedelmi, ezer forint/tonna) Megnevezés Árak Búza 40-50. Árpa 42-45. Kukorica 40-47. Zab 38,8-45. Napraforgó 80-85. Szójadara 98. Borsó 71 Bővebben »
napraforgó ár - Agrotrend.hu
agrárpiaci, agrárgazdasági hírportál, árutőzsde, aktuális hírek, trendek az agrárvilágból, agrárportál. Bővebben »
Terménypiac: Felrobbant a napraforgó ára, de miért? - Agrofórum ...
2019. nov. 27. - November közepéhez képest némileg váratlan az ukrán és az orosz gabona- export ütemének lassulása, emiatt erősödhetnek tovább a ... Bővebben »
Terményárak Archives - Agrofórum Online
5 órával ezelőtt - A párizsi árutőzsdén a vevők uralták a kereskedést, a malmi búza, a kukorica, a repce és a takarmánybúza is drágult. Terményárak ... Bővebben »
napraforgó eladó / keres - Magro.hu
napraforgó eladás illetve keresés Magro.hu -n található összes termékek közül. Keresés összetett keresés. mennyiség: mindegy. nettó ár: mindegy. szállítást biztosít: mindegy Jelenleg nincs élő ajánlat ebben a kategóriában (napraforgó) . Bővebben »
Elkezdték betakarítani a napraforgót: idén közepes lett a termés ...
2019. szept. 19. - Megkezdték a gazdák napraforgó betakarítását, az első eredmények aki nem szerződött, mert a piaci ár most magasabb, mint korábban volt. Bővebben »
Alakul a napraforgó felvásárlási ára - Pannon RTV
2019. aug. 20. - Több vállalat is megerősítette, hogy egy tonna napraforgó végső piaci ára 260 és 265 euró között mozog. Tegnapi középárfolyamon ez ... Bővebben »
Túl olcsó a napraforgó - Agrárium, mezőgazdaság és élelmiszeripar
2018. szept. 13. - Az ár emelkedésére pedig nincs kilátás. Ahogy tavaly, úgy idén is ráfizethet az, aki ezt a terményt kezdi el betárolni. Napraforgóból az EU28 ... Bővebben »