TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 27. 16:12
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Otp osztalék fizetés

OTP árfolyam
Hasonló találatok a webről:

Osztalék - OTP Bank
Az osztalékfizetés általános szabályait a bank Alapszabálya tartalmazza. az OTP Bank Nyrt. a 2019. üzleti év eredménye után nem fizet osztalékot a ... Bővebben »
OTP: akár osztalékfizetés is jöhet az ősszel - Napi.hu
2020. máj. 1. - OTP: akár osztalékfizetés is jöhet az ősszel nem fizetnek osztalékot a magyar bankok, így az OTP is elhalasztotta az osztalék kifizetését. Bővebben »
Alaposan megemelte az osztalékot az OTP - Portfolio.hu
2020. márc. 6. - Tavaly rekord eredményt ért el az OTP, ami után rekord osztalékot fizetne a részvényeseinek. Bővebben »
Kárpótolná részvényeseit az OTP - Az én pénzem
2020. november 7. Tegnapi gyorsjelentésében meglengette az OTP, hogy a tavalyi évről elmaradt osztalékra számíthatnak majd részvényesei. Gyorsan ... Bővebben »
Nem tervez most osztalékfizetést az OTP - Világgazdaság
Piaczárás után tette közzé a BÉT honlapján az OTP közgyűlési előterjesztéseit. Nem tervez most osztalékfizetést az OTP. 2020. 03. 26. 19:31 ↻ 2020. 03. 26. Bővebben »
Ilyen 9 éve nem volt az OTP-nél: rengetegen nem fognak örülni ...
2020. márc. 30. - Biztosan nem fizet osztalékot idén az OTP, ezzel egy kilencéves hogy az igazgatóság - osztalékfizetés helyett - már az eredmény tartalékba ... Bővebben »
Gazdaság: Rekordnyereség után nem fizet osztalékot az OTP Bank ...
Az osztalékfizetés elemzők szerint azért marad el, mert a hitelintézet terjeszkedni akar: potenciális felvásárlási célpont lehet a bolgár DSK Bank és a magyar ... Bővebben »
Osztalék a magyar tőzsdén 2020-ban: Mit érdemes tudnod az ...
2020. febr. 26. - Osztalékfizetés a BÉT-en 2020-ban. végéig nem fizetnek osztalékot a magyar bankok, így az OTP is elhalasztotta az osztalék kifizetését. Bővebben »
Nem fizethet osztalékot az OTP - ProfitLine.hu
2020. márc. 20. - Ez lényegében azt jelenti, hogy az OTP idén már nem fizet. Az idei évre tervezett osztalék egyébként 248 forint lett volna részvényenként. Bővebben »

Népszerű tartalmak