TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. június 4. 09:24
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Alapkamat     Brexit    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus

Pedagógus szakkönyv támogatás

Hasonló találatok a webről:

Speciális juttatások: pedagógusigazolvány, szakkönyvvásárlási ...
Speciális juttatások: pedagógusigazolvány, szakkönyvvásárlási támogatás (3) A Pedagógus igazolványt a munkáltató állítja ki a közalkalmazotti jogviszony, ... Bővebben »
Pedagógusok szakmai támogatása - Pedagógiai Folyóiratok
Pedagógusok szakmai támogatása. Szöveg: Dr. Szabó Mária – Hunya Márta – Katona Erzsébet, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet munkatársai. Az oktatás ... Bővebben »
Közoktatás: A kezdő pedagógusbért 45 százalékkal ... - eduline.hu
(pl. szakkönyvtámogatás, ruhapénz, valódi pedagógusigazolvány) • Támogatások a pályakezdőknek (pl. szolgálati lakás, letelepedési támogatás, ösztöndíj) Bővebben »
Szakkönyvtámogatás pedagógusoknak
Szakkönyvtámogatás pedagógusoknak. A módosított kedvezménytörvény értelmében új kormányrendelet sza- bályozza a határon túli pedagógusoknak ... Bővebben »
Brutális béremelés kell a tanároknál, mert teljesen befagytak a bérek ...
2019. ápr. 2. - A Nemzeti Pedagógus Kar szerint ismét a pedagógusbérek szakkönyvtámogatás, ruhapénz, valódi pedagógusigazolvány biztosítása. Bővebben »
A modern pedagógus NAGYKÖNYVE - A szemlélettől a ...
Ez a könyv pedig éppen azt teszi, amit egy jó pedagógusnak kell: rendszerez, kezdete óta törekszik az IKT-eszközökkel támogatott projektpedagógia minél ... Bővebben »
A NEMZETI PEDAGÓGUS KAR ORSZÁGOS ELNÖKSÉGÉNEK ...
2019. ápr. 1. - Egyszeri korrekció (A pedagógus illetmény és a garantált bérminimum (pl. szakkönyvtámogatás, ruhapénz, valódi pedagógusigazolvány) ... Bővebben »
összes pedagógus pályázat - pályázatok - pályázati hírek ...
összes pedagógus pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés - Naprakész dolgozó pedagógusok 2019/2020-as tanévre szóló támogatása és ,,AZ ÉV PEDAGÓGUS ÍRÓJA 2019. kitüntető címhez jutnak értékes könyvcsomag ill. Bővebben »
Nemzeti Pedagógus Kar: ismét a pedagógusbérek rendezésére van ...
2019. ápr. 2. - A Nemzeti Pedagógus Kar szerint ismét a pedagógusbérek szakkönyvtámogatás, ruhapénz, valódi pedagógusigazolvány biztosítása. Bővebben »
Pedagógusbérek: azonnali emelést szorgalmaz a kormány által ...
2019. ápr. 2. - Ismét a pedagógus bérek rendezésére van szükség – ezt nem olyan lehetőségeket, mint a ruhapénz, vagy szakkönyv-támogatás, de a ... Bővebben »