TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. október 26. 07:20
Kiemelt témák:  Forint   Olaj   Bitcoin   Euro   Benzin ár   OTP   BUX   Tőzsde   Elemzés   Koronavírus   Tesla   Részvény

Rss

Hasonló találatok a webről:

RSS - Wikipédia
Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok ...
Leírása - Használata - Története - Az RSS korlátai Bővebben »
RSS - Wikipedia
RSS (RDF Site Summary or Really Simple Syndication) is a web feed that allows users and applications to access updates to websites in a standardized, ...
History - Example - Variants - RSS compared with Atom
Latest release: RSS 2.0 (version 2.0.11); (March 30, 2009; 12 years ago)
Magic number: <?xml
Initial release: RSS 0.90 (Netscape), March 15, 1999; 22 years ago
Developed by: RSS Advisory Board Bővebben »
Mi az az RSS és hogyan kell használni? - Sikermarketing
2013. júl. 3. - Sokáig nem használtuk és nem is tettük közzé honlapunk RSS-ét. A 2013-as Nagy Tavaszi Honlapáttervezés azonban változtatott a helyzeten… Bővebben »
Egyéb: Hvg.hu-tartalmak RSS-csatornákon
Mi is az RSS? Az RSS (Really Simple Syndication) egy XML alapú dokumentum, amely webes tartalmak megosztására született. Az RSS-szolgáltatás (más néven ... Bővebben »
Mi az az RSS és mire jó? Az RSS mozaikszó jelentése, magyarázata
Az RSS mozaikszó, a Really Simple Syndication rövidítése, vagyis a nagyon egyszerű hírmegosztást jelenti. Bizonyos oldalak RSS feed-et, ... Bővebben »
RSS - The Pitch - ThePitch.hu
Az RSS a Really Simple Syndication angol kifejezés rövidítése. Az RSS jelentése: nagyon egyszerű hírmegosztás. Bizonyos oldalak használnak olyan RSS feed-et ... Bővebben »
RSS Feliratkozás bővítmény (Google)
This extension auto-detects RSS feeds on the page you are reading and upon finding one will display an RSS icon in the Omnibox, allowing you to click on it ... Bővebben »
RSS Podcasting: Start Your Podcast for Free
Start your podcast for free today with RSS Podcast Hosting, the easiest way to start, grow, track, and monetize your show. Bővebben »
Mik az RSS-hírcsatornák? - Microsoft Support
Ha előfizet egy webhely RSS-hírcsatornájára, megkapja a legfrissebb tartalmat az Outlook beérkezett üzenetei között. Bővebben »
Mire jó az RSS? - Széchenyi Terv Plusz
Az RSS segítségével egy vagy több weboldalról, blogról összegyűjthetők a frissen megjelent hírek linkjei és rövid ismertetői. Az RSS használatával ... Bővebben »