TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 26. 05:12
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Svájci jegybanki alapkamat

Hasonló találatok a webről:

Maradtak a mínuszok Svájcban - Napi.hu
2019. szept. 19. - A piaci várakozásoknak megfelelően a svájci jegybank (SNB) monetáris tanácsa csütörtöki ülésén változatlanul hagyta az irányadó kamatokat. Bővebben »
Tudta, hogy a világon hol a legalacsonyabbak a kamatok? - ORIGO
2019. jún. 4. - a befektetők várakozásai szerint ugyanis a svájci jegybank a közeljövőben tovább csökkentheti a jelenlegi -0,75 százalékos alapkamatot. Bővebben »
Van-e élet a negatív kamatok világában? – A svájci példa - MNB ...
2018. jan. 8. - Azt megelőzően a pénzügytan könyvek axiómaként kezelték, hogy a jegybank 0 százalékig tudja csökkenteni az alapkamatot, és onnantól más ... Bővebben »
Marad a negatív svájci alapkamat - Világgazdaság
2018. márc. 15. - Nem változtatott a mínusz 0,75 százalékos alapkamaton a svájci jegybank csütörtöki kamatdöntő ülésén. A döntés indoklásában az áralakulási ... Bővebben »
Forint és devizahitelek: ki járt jobban? - MNB
felvett forinthitel esetén. A felvételkori törlesztőrészlethez képest pedig több mint 70 százalékkal nőttek a svájci frank alapú jelzáloghitel adós terhei. 1. ábra: Egy ... Bővebben »
Duális bankrendszer Svájcban * - MNB
A svájci bankrendszer súlya a nemzetgazdaságon belül nemzetközi A svájci szabályozás alapján a bankok jogilag úgynevezett univerzális bank formájá- A probléma kezelésére a jegybanki alapkamat emelése egyelőre nem ... Bővebben »
MNB.hu
Az MNB hivatalos devizaárfolyamai - A jegybanki alapkamat alakulása - Fedezetértékelés - Referenciamutató Jegyzési Bizottság - HUFONIA - HUFONIA Swap ... Bővebben »
Marad a negatív alapkamat Svájcban - Portfolio.hu
2018. márc. 15. - Nem változtatott a mínusz 0,75 százalékos alapkamaton a svájci jegybank csütörtöki kamatdöntő ülésén. Bővebben »
Öt dolog, amit Matolcsynak köszönhetünk - Növekedés.hu
2019. febr. 13. - A jegybank az elmúlt hat évben rengeteg intézkedést hozott, most ezek válság után átmenetileg lecsökkent a jegybanki alapkamat 5,25 százalékra, elterjedtek a svájci frank hitelek, melyek kamata ugyan kedvező volt, ... Bővebben »