Tőzsdehírek
2019. január 22. 20:11
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Zaol gyászhírek

Hasonló találatok a webről:

Gyászhírek | ZAOL

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LENCSE JÓZSEF a Tungsram Rt. nyugdíjasa 77 éves korában elhunyt. Bővebben »

Apróhirdetés | ZAOL

"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott, számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Bővebben »

Elállás a szerződéstől, bánatpénz | VEOL

A szerződés olyan kötelem, melyből fakadóan kötelezettség keletkezik a szol-gáltatás teljesítésére és jogosultság a szolgáltatás követelésére. A megkötött szerződéseket, függetlenül attól, hogy írásban vagy szóban köttettek, fő szabályként be kell tartani, a vállalt kötelezettségeket teljesíteni kell. Bővebben »

Egy balatoni borkóstolón az egész világot megízlelhetjük ...

A keszthelyi Sétálóutcán nem csak a történelmi belvárossal ismerkedhet a látogató, megpihenve bort is kóstolhat. A Pampetrics borbárban ötszázféle borból választhatja ki a neki tetszőt a vendég – persze ehhez segítséget is kap. Bővebben »

Pásztor István: a magyarok az elveik és magyarságuk ...

Ezer évvel azután, hogy István király lett, a magából kiforduló Európában, amely nyíltan létezésének, fejlődésének és virágzásának alapja, a keresztény értékrend ellen fordult, a magyarok józan ésszel és erős lélekkel, bátor szívvel államiságuk, elveik és magyarságuk mellett döntöttek – jelentette ki a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) és a vajdasági ... Bővebben »

Mit tudnak az AC45-ösök? | BAON

A vitorlázás Forma 1-eseinek tartott kéttestűek nem titkolt célja a Kék Szalag megszerzése, és a hazai viszonyok újrarendezése. Az idén két Amerika Kupás AC45 katamarán is érkezett a Balatonra. A vitorlázás Forma 1-eseinek tartott kéttestűek nem titkolt célja a Kék Szalag ... Bővebben »

Bemutatják hosszú idő után az István, a királyt Felvidéken ...

Az előadást a Nemzeti Lovas Színház színészei, táncosai viszik színpadra vendégművészekkel: a címszerepben Varga Miklóst, Koppány szerepében Vadkerti Imrét, a többi szerepben pedig mások mellett Janza Katát, Papadimitriu Athinát, Makrai Pált és Mohácsi Márkot láthatja majd a közönség. Bővebben »

Új könnyűzenei díj várja Európa feltörekvő tehetségeit ...

A magyar könnyűzenének valószínűleg még sosem volt ilyen erős szava a világszínvonalú könnyűzenei díj jelöltjeinek kiválasztásában és a díj odaítélésében. Bővebben »