TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. március 5. 21:04
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Bizarr

Hasonló találatok a webről:

bizarr – Wikiszótár
Magyar. Kiejtés. IPA: [ ˈbizɒrː]. Melléknév. bizarr (középfok bizarrabb, felsőfok legbizarrabb). Szokatlan, furcsa, különös. Szinonimák. bolondos, furcsa ... Bővebben »
Bizarr szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban
2015. jan. 23. - Bizarr szó jelentése: Meglepően elütő (gondolat, jelenség, megjelenés). A megszokottól, a természetestől a nevetségességig eltérő; különös, ... Bővebben »
bizarr - A magyar nyelv értelmező szótára - Kézikönyvtár - Arcanum
Bizarr ötlet. A [lőcsei] Thurzó-ház barokknál is bizarabb építkezésű csoda valami. (Jókai Mór) Szemedben tikkadt spanyol nyárnak éje, | Véredben a Bizet bizarr ... Bővebben »
bizarr - Szómagyarító
bizarr. különfurcsa, különszerű, különös, furcsa, szokatlan, szertelen, hóbortos, fr bizarre /',ua./',, ered. /',hősies, bátor, merész, nagylelkű, bőkezű, gavallér, ... Bővebben »
Bizarr teremtmények - A Netflix hivatalos oldala
2020. ápr. 8. - Bizarr dráma bontakozik ki a világ vad óceánjaiban, amikor egy leopárdfóka és egy rák szövetkezik, hogy keresztbe tegyenek egy polipnak. Bővebben »
bizarr - 24.hu
Bizarr követelése volt a melbournei kutyamenhelyt megtámadó fegyveresnek. A katonai ruhát viselő férfi akkor támadta meg a gondozót, amikor az éppen zárni ... Bővebben »
BIZARR - NÉMET-MAGYAR SZÓTÁR
Bizarr magyarul és bizarr kiejtése. Bizarr fordítása. Bizarr jelentése. NÉMET- MAGYAR SZÓTÁR. Bővebben »
bizarr - English translation – Linguee
Many translated example sentences containing "bizarr" – English-Hungarian dictionary and search engine for English translations. Bővebben »
Mit jelent pontosan az a szó, hogy bizarr? - Gyakori kérdések
A [link] oldal szerint a bizarr-t két r-el kell írni. Illetve a böngészőm helyesírás ellenőrzője szerint is a két r-es alak a helyes, tehát nem bizar, hanem bizarr. Bővebben »
Bizarr Fodrászat - Kezdőlap - Facebook
Bizarr Fodrászat, Komárom (Magyarország). 929 ember kedveli - 1 ember beszél erről - 63 ember járt már itt. Jelenleg ZÁRVA! Bővebben »