Tőzsdehírek
2019. március 21. 17:24
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    falso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex /" title="Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex ">Bitcoinfalso Omega replica orologi replica Rolex replica watches Rolex

Internetad

Hasonló találatok a webről:

Tiltakozások a magyarországi internetadó ellen – Wikipédia
A tiltakozások a magyarországi internetadó ellen 2014 októberétől zajlottak Magyarországon illetve többek között, Csehországban és Lengyelországban. Bővebben »
Internetadó – Wikipédia
Az internetadó olyan adónem, amelyet célzottan az internetszolgáltatásra vagy annak igénybevételére vetnek ki. Nem tartozik tehát az internetadó fogalmába az   Bővebben »
Internetadó - 444
Felmentették az internetadó ellen tüntető, Fidesz-székházat megdobáló fiatalokat . Még 2014-ben dobáltak be számítástechnikai eszközöket, vodkásüvegeket a  Bővebben »
Internetadó-tüntetés - 444
Az európai civil szervezetek legnagyobb díját kapja az internetadó elleni tiltakozás. A Százezren az internetadó ellen lett a legjobb állampolgári kampány. Bővebben »
Index - Gazdaság - Elképesztően durva lesz az internetadó
2014. okt. 21. Elképesztően durva lesz az internetadó - Gigabyte-onként 150 forintot kell fizetni, nagyobb lehet csak az adó, mint az internetszolgáltatás  Bővebben »
Index - Belföld - Székháztámadás lett az internetadó elleni tüntetésből
2014. okt. 27. Az internetadó réme annyi embert vitt az utcára, hogy a vasárnapi tüntetésből az elmúlt évek valószínűleg legnagyobb kormányellenes  Bővebben »
Internetadó: figyelemelterelést szolgálhat a kormány terve - Origo
2014. okt. 22. A teljes blogszféra, valamint a jobboldalhoz kötődő sajtótermékek is élesen kikeltek a kormány által bevezetni szándékozott internetadó ellen. Bővebben »
Hvg.hu - internetadó
Van olyan olvasata is az elképzelésnek, hogy a nemzeti konzultációra hivatkozva Orbán felmelegíti az internetadó – egyszer már elvetélt – ötletét oly módon,  Bővebben »
Hol van már az internetadó! Csökkentené az áfát a kormány ...
2015. nov. 11. Kedvezményes internet-alapcsomag, 18%-ra csökkentett áfa, ingyen wifi minden településen - ezek a kormány legújabb tervei az  Bővebben »
Internetadó - összes hírünk a témában | PORTFOLIO.HU
Internetadó - Oldalunkon minden fontos hírt, elemzést és információt megtalál a témával kapcsolatban. Bővebben »