Tőzsdehírek
2019. január 20. 14:24
Kiemelt témák:  Brexit    Forint    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Alapkamat    Bitcoin

Akcioterve

Hasonló találatok a webről:

SEAP.HU © - A fenntartható energiaellátásért

A fenntartható energiaellátásért. Fenntartható energiaellátás. Az évszázad globális kihívásai között az egyik legnagyobb az energiaellátási rendszereink fenntarthatóvá, széndioxid mentessé tétele. Bővebben »

Kunadacs

NEA pályázatok 2016 KÖFOP – 1.2.1-VEKOP-16 azonosító számú „Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” Bővebben »

Tréningek röviden - kvalikon.hu

A képzés célja: - A szervezet változáskezelési képességének fejlesztése - A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése - Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül - A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése - A tudatos szervezeti változást támogató módszerek megismerése és ... Bővebben »

ERASMUS ösztöndíj – Wikipédia

Az európai akcióterv hosszú, hivatalos elnevezését mozaikszóval, röviden használják a mindennapi gyakorlatban, ERASMUS, s ez a mozaikszó egybeesik Desiderius Erasmus Roterodamus (1466-1536) németalföldi humanista tudós nevével. A program alkotói és … Bővebben »

Vállalkozások - Adózásról érthetően

2016. március 15-én lejár az új Polgári törvénykönyv megemelkedett tőkekövetelményekkel kapcsolatos türelmi ideje, amellyel a kft.-k kötelező minimum tőkéje most már végérvényesen a korábbi követelmények hatszorosára emelkedik. Bővebben »

A Víz Keretirányelv - EU - VKI

A Víz Keretirányelv (VKI) Az Európai Közösség a múlt század hetvenes éveinek közepétől a vizeket védő jogszabályok sorozatát léptette hatályba, a vizek állapota azonban nem javult a kívánt mértékben, sőt egyes esetekben tovább romlott. Bővebben »

Kéthely Község Önkormányzta - kethely.hu

Szociális Szolgáltató Központ - Kéthely a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján pályázatot hirdet Szociális Szolgáltató Központ Kéthely Család-és Gyermekjóléti Szolgálat Családsegítő munkakör betöltésére. Bővebben »

Utoljára keresett