TőzsdehírekTőzsdehírek
2020. szeptember 27. 03:51
Kiemelt témák:  Forint árfolyam    Kamat     Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Nyomasztja

Hasonló találatok a webről:

nyomaszt - A magyar nyelv értelmező szótára - Kézikönyvtár - Arcanum
2. tárgyas (tárgy nélkül is) Vmi nyomaszt vkit: vmely körülmény, állapot folyamatosan kedvetlen hangulatot, szorongó érzést okoz vkiben. Nyomasztják a gondok. Bővebben »
NYOMASZT - A magyar nyelv szótára – Czuczor–Fogarasi ...
NYOMASZT, (nyom-asz-t, mondják és irják két mm-vel is: nyommaszt, amidőn talán ez am. nyom-v-aszt); áth. m. nyomaszt-ott, par. nyomaszsz, htn. ~ni, v. ~ani. Bővebben »
Nyomaszt - A magyar nyelv értelmező szótára
NYOMASZT ige -ott, ..asszon; -ani (csak 3. személyű alannyal). 1. tárgyas < Időjárás> folyamatosan lankadttá, fáradttá, ernyedtté tesz. Nyomasztja ez a nagy  ... Bővebben »
Nyomaszt szó jelentése a WikiSzótár.hu szótárban
2013. júl. 5. - Fáradttá tesz időjárás; folyamatosan lankadttá, ernyedtté tesz. A nyári kánikula nyomasztja az embert. A nagy meleg nyomaszt. 2. Szorongó ... Bővebben »
Nyomasztja a forintot a negatív hangulat - Portfolio.hu
Kis forintgyengülés mutatkozott a mai kereskedés során a bankközi piacon, amellett, hogy a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon mérsékelten pesszimista volt a ... Bővebben »
nyomaszt szinonimái - Szinonima Szótár
"nyomaszt" szinonimái: gyötör, nyugtalanít, idegesít, aggaszt. + ! Szó vagy kifejezés beküldése a csoportba. Szó*: Beküldő: Figyelem! A beküldött szavakat  ... Bővebben »
3 dolog, ami minden pasit nyomaszt, de sohasem vallanák be ...
2016. máj. 9. - 3 dolog, ami minden pasit nyomaszt, de sohasem vallanák be - A férfiak a nőké , ám ez nem így van: a pasikat is egy rakás dolog nyomasztja. Bővebben »
nyomaszt-angol fordítás-bab.la szótár
A(z) nyomaszt szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul . Bővebben »
Mi nyomasztja a demokratákat? - Beszélő
Mielőtt e kihívás teremtette helyzet feltérképezésébe bocsátkoznánk, foglaljuk össze még egyszer, hogy tulajdonképpen mit is vádol a közhangulat nagy-nagy ... Bővebben »
Nyomaszt Angol, fordítás, Magyar-Angol Szótár - Glosbe
nyomaszt fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Bővebben »