Tőzsdehírek
2017. december 11. 10:07
Kiemelt témák:  Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Technikai elemzés    Olaj    Elemzés    Svájci frank     Euro Forint    Alapkamat    Bérkalkulátor

opimus

Hasonló találatok a webről:

opimus.com - OPUS GLOBAL

Múlt és Jövő. Az OPUS GLOBAL - az elmúlt 102 év tapasztalata mellett - a korszerű vállalat-irányítás módszereit is a jövő szolgálatába kívánja ... Bővebben »

Átszervezi leányait az Opimus - Napi.hu

Nagy változást ez nem jelent az Opimus Nyrt.-nél, mivel a cégek eddig is a tulajdonai voltak, most csak összevonják az érdekeltségeket. Bővebben »

Mennyit ér Mészáros Lőrinc a tőzsdén? - Napi.hu

Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Bővebben »

Jászai Gellért - mfor.hu

Az Opimus Group és a Konzum tőzsdei társaságok itthon és a nemzetközi piacon is további terjeszkedést terveznek - erről a Konzum Nyrt. elnök ... Bővebben »

Index - Gazdaság - Gázszer FC: Mészáros Lőrinc 11 fős ...

Gázszer FC: Mészáros Lőrinc 11 fős szupercsapata - Mészáros Lőrincnek van egy hatalmas birodalma bankokkal, építőipari cégekkel, agráriummal, médiával. Bővebben »

Index - Gazdaság - Furcsán épül a nemzeti tőkésosztály

Furcsán épül a nemzeti tőkésosztály - Mészáros Lőrincék minden nap bejelentenek valami furcsa tranzakciót, ide-oda pakolgatják a cégeiket, de vajon miért? Bővebben »

Befektetési alapok - Az én pénzem

A befektetési alap mára az egyik legnépszerűbb befektetési forma, az alacsony betéti kamatok miatt a lekötött betéteket is megelőzte. Bővebben »