TőzsdehírekTőzsdehírek
2021. február 26. 23:35
Kiemelt témák:  Forint    Bitcoin    Euro    Benzin ár    OTP    BUX    Tőzsde    Elemzés    Olaj    Koronavírus    Tesla    Részvény

Utánfutó átírásának költségei

Hasonló találatok a webről:

Átírási költség: Pótkocsi - Számoldki.com - Minden kalkulátor egy ...
Az átírási költség kalkulátor megadja egy pótkocsi átírási költségét. Meg kell adni a pótkocsi össztömegét és a kategóriát az átírási költség kiszámolásához. Bővebben »
Díjak, Illetékek :: Gépjármű átírás magánszemélyeknek ...
2021. jan. 5. - Átírási költségek 2017. Gépjármű és pótkocsi visszterhes vagyonátruházási illetékének mértéke 24. § (1) Gépjármű tulajdonjogának ... Bővebben »
Venni vagy bérelni olcsóbb az utánfutót? - Autónavigátor.hu
2011. máj. 19. - Teherhordáshoz csábító az autón kívüli, utánfutós szállítás, ám ennek olcsón kapható, de bürokratikus költségei a drágábbakéval azonosak 751 kg-tól 17 500 Ft) és átírási illeték is fizetendő (2,5 tonnáig 9000, felette 22 ... Bővebben »
Gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés - BKMKH
Egyenesági leszármazottak közötti tulajdonjog változás esetén nincs átírási illeték. Utánfutó, pótkocsi első forgalomba helyezése (külföldről behozott használt). Bővebben »
A gépjármű átírás költségei
A gépjármű átírás menete, költségei, tudnivalók. Az átírással kapcsolatos ügyintézés. Online kalkulátor a költségek kiszámításához. Bővebben »
Gépjármű átírás kalkulátor 2021 - Autó átíratás költség, menete ...
A gépjármű – autó átírás kalkulátor 2021 összesen és tételesen is megmutatja átírás költségei számolhatók ki, hanem az utánfutó, könnyű és nehéz pótkocsi, ... Bővebben »
Pótkocsi átírási illeték kalkulátor - Tudta-e? - Számoldki.hu
A pótkocsi megvásárlásakor is meg kell fizetnünk az átírási illetéket. A pótkocsi össztömege alapján számítják ki a fizetendő átírási illeték mértékét. Bővebben »
A gépjármű átírás menete 2021-ben - Kalkulatorlap.hu
Ott kell befizetni az átírási költség további tételeit, vagyis a vagyonátruházási illeték, az új forgalmi engedély és az új törzskönyv díját. Ezt megtehetjük postai ... Bővebben »